Естетска хирургија?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Estetskata hirurgija e pozelna ako navistina imame potreba od toa, bidejki samo tie koi imaat "odreden nedostatok" znaat kako e da se zivee so toa.Jas se odluciv za korekcija na ushite(naskoro ke ja pravam).:uvo:

77-годишна Славонка вградила силикони за да го израдува и изненади сопругот-
Замислете само ако тој не знаел- :pos2:колку СТВАРНО се изненадил- хахахахах
видел стара-исушена со напрчени цицки :pos::pos:

'Nedavno mi je došla 77-godišnja gospođa iz Slavonije, tradicionalno odjevena u suknju s deset podsuknji. Tražila je da joj povećam grudi za dva broja. Željela je razveseliti petog supruga i imati grudi kao u mladosti. Učinio sam to, a kolega iz Njemačke došao je gledati operaciju. Pacijentica je bila zadovoljna rezultatom', kaže dr.

линк

Јас мислам дека нема дилема оклу прашањето ЗА или ПРОТИВ-Очигледно Има лица кои имаат на пример преголема тежина која е закана за животот па земи пример со повреда(пр Пожар-изгорена кожа..и сл) и тука Естетската хирургија ПОМАГА!!!!

Значи толку од дилемата-т.е не можеме да не оправдаме естетска хирургија НО СУМ РЕАЛИСТИЧЕН ТРЕБА ДА ЈА СПОМНАМ и нејзината ЗЛОУПОТРЕБА*!!!

(*Терминот Лоботомија овде е на место)

Имено Кои магазини ги дадоа ИСО стандардите за женска града(+брадавица) и ХАСАП(Глаата) и ЕУ-фонд(In the Ocean:)),значи едноставно потенцијалот на ИНОВАЦИЈАТА и донесе до нејзин развој тоест го поттикна.

Откако Космополитен,Тин Шема,ТЕА модерна потоа MTV,Fashion TV..едноставно кај многу жени предизвика НЕПОТРЕБНО губење на самодоверба и сексапил...наводно фантазиите на Дечко и се други:tapp::tapp:

Затоа денеска во Капитализам некои плаќаат сто илјади долари за силикон а пак други гладуваат.

Штета...мислев дека жените(зборам генерално) немаше да подлегнат на силикон пропагандата.Грешев...сега моментално Некој сака полни усни па се касапи(ја имам полни усни:)) Исто и кај одредени жени копираат анџелина џоли стил,покрај усните Силиконот се поставува "Естетски" и на Градите и на г'зот, па и маживе почнаа да плаќаат по 2000 евра во Хрватска за во Пенисот да им инјектираат силикон па да добие на должина еден сантиметар:tapp::tapp:

ГЛУПИ 18.5 е сосема нормално башка можеш и до 19 ако си позапален:kesa:...исто и 17 задоволува жена,па не ми се јасни машкиве Глуперди кај кои потоа тој 1Цм ќе го платат СКАПО т.е силиконот ќе има КОНДОМ Ефект....ццц Исфрустрирани БЕЗПОТРЕБНО Жени и Мажи,дечковци и Девојки-со цел ПРОФИТ...жално е што им УСПЕВА.

Но како во случајот со жените и мас медиата сепак удрија и на машките ама ефектот е послаб но сепак и нив ги лоботомизираа(Бекам метросексуалец..хех..).

Одете по следнава Логика-Ако Дечкото оди со вас ТАКВА каква што СТЕ-тогаш таква и ве сака-нема потреба за силикон во градите!!

Исто и за Глупердите...абе 18.5цм ги здивува жените...чуму даваат 2000 евра за сантим силикон-наши оделе во хрватска...цццц

Убави сте такви како што сте родени-не се срамете од себе-гордејте се,но не претерувајте,ценете пријатели i бидете принципиелна личност и потоа сложувалката се сложува:)

znam deka ne mu e mestovo ovde na vicov- ALI JBG MORAV :smir:

Sredovječna žena dobila srčani napad, i našla se u stanju kliničke
smrti. Tu se vidjela s Bogom i upitala ga:
"Je li to kraj mog života?"
Bog joj reče:
"Ne, trebaš živjeti još 42 godine, 11 mjeseci i 27 dana."
Poslije oporavka žena se zadrži još neko vrijeme u bolnici, jer je
tražila da joj naprave face lifting, liposukciju i još nekoliko
kozmetičkih zahvata
(da ne ulazimo u detalje). Kad će već poživjeti
toliko, neka bar poživi kako treba. Na izlasku iz bolnice, zakorači na
ulicu i tu je udari sanitetsko vozilo u punoj brzini.
Žena ostane na mjestu mrtva.

Kad se opet srela s Bogom, ona ga upita:
"Zašto si dozvolio da poginem kad si mi obećao još toliko vremena?"
Bog ju zagleda malo bolje, pa reče:
"Jbg, nisam te prepoznao..."

Исто и за Глупердите...абе 18.5цм ги здивува жените...чуму даваат 2000 евра за сантим силикон-наши оделе во хрватска...цццц

Kolku li evra ce baraat da go skrtam edno 10 cm za da bide 18,5..:vozbud:

Па различно е корективна и естетска! да правиш операција на нос (заради отежнато дишење од многу кривини :) )или уши не е исто како на усни и гради (бутање кила силикон).
Јас сум против естетска хирургија.
Коа ги глеав оние на екстрим мејковер не можев да видам некоја поголема разлика освен што изглеаа повештачки. Само фризурите им чинеа...

Ваљда прашањево припаѓа овде.. Дали некој имал искуство со нашиве естетски хирурзи, и дали има некој „најдобар“? Исто така, естетска/пластична хирургија има само на државна клиника, така?

Кај кој пластичен хирург на клиника/максилофациално да се обратам за консултации и дајте предлок.Треба да правам реконстеуктивна и рино пластика септо пластика . Проблем имам веќе 4-5г со дишењето имам девијација на двете носници се стеснети од повреда и хронични синуси капацитетот на дишење ми е намален многу цело време поради промена на температура зимо/лето имам проблем, ноќно време просечен сон 4 часа максимум 5 цело време немам енергија и на уво/грло/нос ми рекоа со септопластика ако се прошират носниците и кога ми се активни-воспалени повторно ке можам да спијам нормално. Благодарам однапред за вашето мислење

Здраво. Дали некој знае каде можам да направам Chin aggumentation with implant? Каде е достапно во македонија или во соседството?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom