Јас мислам дека нема дилема оклу прашањето ЗА или ПРОТИВ-Очигледно Има лица кои имаат на пример преголема тежина која е закана за животот па земи пример со повреда(пр Пожар-изгорена кожа..и сл) и тука Естетската хирургија
ПОМАГА!!!!
Значи толку од дилемата-т.е не можеме да не оправдаме естетска хирургија НО СУМ РЕАЛИСТИЧЕН ТРЕБА ДА ЈА СПОМНАМ и нејзината
ЗЛОУПОТРЕБА*!!!
(*Терминот Лоботомија овде е на место)
Имено Кои магазини ги дадоа ИСО стандардите за женска града(+брадавица) и ХАСАП(Глаата) и ЕУ-фонд(In the Ocean

),значи едноставно потенцијалот на ИНОВАЦИЈАТА и донесе до нејзин развој тоест го
поттикна.
Откако Космополитен,Тин Шема,ТЕА модерна потоа MTV,Fashion TV..едноставно кај многу жени предизвика НЕПОТРЕБНО губење на самодоверба и сексапил...наводно фантазиите на Дечко и се други

Затоа денеска во Капитализам некои плаќаат сто илјади долари за силикон а пак други гладуваат.
Штета...мислев дека жените(зборам генерално) немаше да подлегнат на силикон пропагандата.Грешев...сега моментално Некој сака полни усни па се касапи(ја имам полни усни

) Исто и кај одредени жени копираат анџелина џоли стил,покрај усните Силиконот се поставува "Естетски" и на Градите и на г'зот, па и маживе почнаа да плаќаат по 2000 евра во Хрватска за во Пенисот да им инјектираат силикон па да добие на должина еден сантиметар

ГЛУПИ 18.5 е сосема нормално башка можеш и до 19 ако си позапален:kesa:...исто и 17 задоволува жена,па не ми се јасни машкиве Глуперди кај кои потоа тој 1Цм ќе го платат СКАПО т.е силиконот ќе има КОНДОМ Ефект....ццц Исфрустрирани БЕЗПОТРЕБНО Жени и Мажи,дечковци и Девојки-со цел ПРОФИТ...жално е што им
УСПЕВА.
Но како во случајот со жените и мас медиата сепак удрија и на машките ама ефектот е послаб но сепак и нив ги лоботомизираа(Бекам метросексуалец..хех..).
Одете по следнава Логика-Ако Дечкото оди со вас ТАКВА каква што СТЕ-тогаш таква и ве сака-нема потреба за силикон во градите!!
Исто и за Глупердите...абе 18.5цм ги здивува жените...чуму даваат 2000 евра за сантим силикон-наши оделе во хрватска...цццц
Убави сте такви како што сте родени-не се срамете од себе-гордејте се,но не претерувајте,ценете пријатели i бидете принципиелна личност и потоа сложувалката се сложува