Д
ДаркхарТ
Гостин
Епа за да не се избацуваат по сајтови како гламстик со смешни и ретардирани прашања од типот ''може ли да ме скине преку гаќички'' , задолжително е да се воведе сексуално образование во училиштата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto e poubavo ??? sto misliste sto poveke ve zadovoluva petingot ili sexot i koe e poubavo?i kakvo e cuvtvoto na peting a kakvo e na sex ili mozda se slicni? mozi malce e glupo ova sto go prasuvam ali mn me interesira pls kazete mi
Помош можеби? ве молам Пред неколку месеци се запознав со едно момче. Од тогаш се имаме мувано еднаш, и тој сакаше да се видиме, ама јас цело време одложував, ни самата не знам зошто.
Сега треба да се видиме деновиве, и јас сфатив дека тој не ми се ни допаѓа... На почетокот веројатно само физички ме привлекувал, а сега ни тоа.
Проблемот е тоа што тој е многу фин, и не знам како да му кажам, а знам дека ме сака.
А сите мои другарки ме тераат да направам нешто со него, а и неговите другари, и сите очекуваат нешто.
И стварно не знам што да правам, не сакам да го повредам, ама не сакам ни да имам дечко кој нема да го сакам.
Што би направиле вие?
sTO E ova ve molam pomos Sto podrazbirate pod toa koga nekoj ke vi rece SUVA LEPOTA ?
Епа за да не се избацуваат по сајтови како гламстик со смешни и ретардирани прашања од типот ''може ли да ме скине преку гаќички'' , задолжително е да се воведе сексуално образование во училиштата.
од 8-9 години за секс?А и јас сум за тоа дека треба да се воведе сексуално образовање, сепак многу подруга би била работата ако некој уште од 8-9 години почне да учи за тие работи.
Епа за да не им биде бацувањето у образ табу треба со време да се почне. Не е дека мора баш тогаш да се почне, ама за да има некој ефект треба со време.од 8-9 години за секс?
тогаш табу тема им е бацување во образ, ти за секс збориш..
и сеа? има и циганчиња дишат лепак на 5...да ги учиме и за дрога на 5 години? како се конзумира и која дрога како изглеа за да кажат на другарчето “не благодарам“?Епа за да не им биде бацувањето у образ табу треба со време да се почне. Не е дека мора баш тогаш да се почне, ама за да има некој ефект треба со време.
Да не има и кај нас случаеви со татко на 11 години ко во Англија, па на крај испадна дека уште 3-4 кандидати за татко на тоа дете биле
Според мое мислење треба да се воведе,затоа што многу деца незнаат ништо за сексот:baeh: