Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш информација кои се тие Андреевски и И. Ристески (како им се имињата и по можност од кои клубови доаѓаат тројцата? Другите 8 ги најдов ама овие двајца не ги знам.

Имаш информација кои се тие Андреевски и И. Ристески (како им се имињата и по можност од кои клубови доаѓаат тројцата? Другите 8 ги најдов ама овие двајца не ги знам.
Андреевски не го знам, а другиов е Иле Ристески. Играше во младинците лани, напаѓач е.

Андреевски не го знам, а другиов е Иле Ристески. Играше во младинците лани, напаѓач е.
А имаш информација Бојан Вурмески дали е вратен од Партизан (не сум сигурен дали на позајмица го пратија зимоска или целосно си замина)? Оти уште немате голман за сега.

А имаш информација Бојан Вурмески дали е вратен од Партизан (не сум сигурен дали на позајмица го пратија зимоска или целосно си замина)? Оти уште немате голман за сега.
Не знам за него, мислам не е уште ама не ме држи за збор.

Тимот од вчера

Победа:Макрески, Наумоски, Петроски, С.Спиркоски, Каралиоски, Андреески, Свртиноски, Карапеев, Митрески, Димоски, Ристески. Во вториот дел играа уште:Бунтески, Ф. Спиркоски, Димитриоски, Дебрешлиоски и Јошески.

Полека се екипираме..
Мегленски останува тренер. Се врати Дунимаглоски кој играше пред 3-4 сезони во втора. Дојде Тодороски од Обршани. Исто и Благојче Дамески ја реактивираше кариерата и на 37 години ќе игра повторно. Остануваат Вецески и младиот голман Столевски. Се очекуват уште неколку играчи деновиве.

Страшна екипа. Таман за опстанок.
Со оглед каква е ситуацијата во клубот, опстанок е премија. Негде прочитав дека последните 5 екипи отпаѓаат бидејќи се спојуваат двете втори лиги од вгодина.

Победа вчера со резервен состав играла против Осогово, односно не се ни многу замарале за Купот. Играле:
Иванов, Наумоски(од 81 мин. Бунтески), С.Спиркоски, Петроски, Димитријески, Дебрешлиоски, Дунимаглоски(од 78 мин. Вецески), Карапеев(од 70 мин. Каралиоски), Митрески, Јошески и Ристески.

Сеа прашање ми е знае ли некој кој Ристески е овој, Благојче или Илија? Исто има ли некој абер кој е овој Димитријески?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Победа вчера со резервен состав играла против Осогово, односно не се ни многу замарале за Купот. Играле:
Иванов, Наумоски(од 81 мин. Бунтески), С.Спиркоски, Петроски, Димитријески, Дебрешлиоски, Дунимаглоски(од 78 мин. Вецески), Карапеев(од 70 мин. Каралиоски), Митрески, Јошески и Ристески.

Сеа прашање ми е знае ли некој кој Ристески е овој, Благојче или Илија? Исто има ли некој абер кој е овој Димитријески?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Илија Ристески е тој, а Димитријески не го знам и јас. Воглавно добро изиграа иако Осогово играше со прв тим, а ние со помладите. Дури и подобри бевме во поголем дел од мечот. Ќе видиме сабота со Саса како ќе изгледаат со засилувањата. Имам надеж за опстанок иако и тоа ќе биде тешко пошто ќе отпаднат 4-6 екипи.

Илија Ристески е тој, а Димитријески не го знам и јас. Воглавно добро изиграа иако Осогово играше со прв тим, а ние со помладите. Дури и подобри бевме во поголем дел од мечот. Ќе видиме сабота со Саса како ќе изгледаат со засилувањата. Имам надеж за опстанок иако и тоа ќе биде тешко пошто ќе отпаднат 4-6 екипи.
Да не знаеш случајно кои други беа на клупа или немаш информација?
И ја од тоа што гледав ОК игравте, се надевам ќе изборите опстанок (али ќе треба зимоска да се консолидирате, нешто ко Пелистер лани кога првите 6 месеци со младинци играа па тек втората полусезона се средија).

Да не знаеш случајно кои други беа на клупа или немаш информација?
И ја од тоа што гледав ОК игравте, се надевам ќе изборите опстанок (али ќе треба зимоска да се консолидирате, нешто ко Пелистер лани кога првите 6 месеци со младинци играа па тек втората полусезона се средија).
Не знам точно кој беа, ама сите беа младинци.

Да не ви бранеше Ѓорѓи Јовановски беше најавен како најголемо засилување.....Искрено горе доле Тој ви е составот, инаку за Осогово не играше Паунов, се повреди Миле Костовски, не играше од почеток ни Александар Малденовски... тешко во борбата за опстанок ако не донесете уште некој играч.
Автоматски споено мислење:

Attachments

• Screenshot_20190823-232643.png
    Screenshot_20190823-232643.png
    370,7 KB · Прегледи: 14

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom