Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој те излажал дека сум модератор бе?@Colt Willcox ти бе шо модератор си, место да го банираш ова тркалово битолско провокаторско уште го лајкнуваш.
@Prime не биди матуф, прибери се малку, сезонава репете че јадите неколку пати сред Битола. Али кој веба секако навикнати сте.![]()
Не си во некој подфорум мод? Веројатни грешка сум ко така.Кој те излажал дека сум модератор бе?
Победа-Вардар во Битола ќе биде шлагот на тортата, едвај ја чекам утакмицата![]()
обавезно ви чукат забрана, тој филм не го глеамеКој те излажал дека сум модератор бе?
Победа-Вардар во Битола ќе биде шлагот на тортата, едвај ја чекам утакмицата![]()
Не знам шо да напрајш не не добивате Битола ова сезона смири страсти специјалке@Colt Willcox ти бе шо модератор си, место да го банираш ова тркалово битолско провокаторско уште го лајкнуваш.
@Prime не биди матуф, прибери се малку, сезонава репете че јадите неколку пати сред Битола. Али кој веба секако навикнати сте.![]()
Вака се силевте и за во Новаци ко ги лапнавте 4 парчиња,сега че ви ја зголемиме дозата петарда че кркате море шанкуреауууу едвај чекам давебиме море чоек![]()
Подобро на неутрален отколку на гостински.Ајде раштиман оркестар во Кичеа че се игра...
последно што разбрав е кичево, ама сепак на ниво на чаршиски муабет, ништо официјално.Уште нема официјална потврда каде, Битола или Кичево! За превоз како че биди? Че има организиран или кој како че се снајди како за во Новаци?