Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
@Colt Willcox ти бе шо модератор си, место да го банираш ова тркалово битолско провокаторско уште го лајкнуваш. :D
@Prime не биди матуф, прибери се малку, сезонава репете че јадите неколку пати сред Битола. Али кој веба секако навикнати сте. :kuracc:

@Colt Willcox ти бе шо модератор си, место да го банираш ова тркалово битолско провокаторско уште го лајкнуваш. :D
@Prime не биди матуф, прибери се малку, сезонава репете че јадите неколку пати сред Битола. Али кој веба секако навикнати сте. :kuracc:
Кој те излажал дека сум модератор бе? :icon_mrgr:

Победа-Вардар во Битола ќе биде шлагот на тортата, едвај ја чекам утакмицата :icon_mrgr:

Победа-Вардар во Битола ќе биде шлагот на тортата, едвај ја чекам утакмицата :icon_mrgr:
Не си во некој подфорум мод? Веројатни грешка сум ко така.
И јас одвај чекам.:icon_mrgr:
Конечно че изгубите во Битола. :icon_lol:

обавезно ви чукат забрана, тој филм не го глеаме :D
Не знам шо да напрајш не не добивате Битола ова сезона смири страсти специјалке :D

3 kolo ocekuvam najmalku 7-8 avtobusi(400 dusi), vo podobar slucaj 12-13 ako ne gi izgubime prvite dve kola pa da splasni euforijata! Jako ce bidi kako I da e!

ауууу едвај чекам давебиме море чоек :D
Вака се силевте и за во Новаци ко ги лапнавте 4 парчиња,сега че ви ја зголемиме дозата петарда че кркате море шанкуре :P.

Иначе зеле на проба бразилец и хрват.Хрвато десен бек во 3та лига играл,а бразилецов изгледа е средина.Незнам зошто зема бек,да не го има набркано Иванов оти ич го нема на пријателскиве.Напагач нека зема под итно оти лошо ни се пишува.

Ајде раштиман оркестар во Кичеа че се игра...

Уште нема официјална потврда каде, Битола или Кичево! За превоз како че биди? Че има организиран или кој како че се снајди како за во Новаци?

Уште нема официјална потврда каде, Битола или Кичево! За превоз како че биди? Че има организиран или кој како че се снајди како за во Новаци?
последно што разбрав е кичево, ама сепак на ниво на чаршиски муабет, ништо официјално.

Дали новиве добро се покажаа мислам на странците има некој инфо ?

Кичево че се игра 100%, за превоз не се знае уште точно што и како

Кичево на википедија вика капацитет 5000 ама јас по сликиве не мислам дека собира толку, инаку мислам дека ќе има најмалку 2000публика, многу луѓе знам што приватно ќе одат со коли

89e62ae1f5d9730abd271cb00b337e3b.jpg
ed1306a72dc863f413f272ef1e786666.jpg

Википедиа,5000 "собирал",,:bravobe:
Со 7 реда на трибина+оние од балконите шо гледаат на другата трибина...
Овде преку сила 2500 гледачи,и тоа топ да се наполнат и редовите каде шо нема столчиња и горе кај шипките...

Може да собере 3 иљадарки и кусур како ништо мислам дека :icon_mrgr:
Ако се стои на трибината крај патот, тогаш нема никакви проблеми да збере толку публика :icon_mrgr:
На Напредок во спорт секогаш им пишуваа по 3-4.000 публика на времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom