Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
да, ама тука не пишува кој е сопственик на клубот пошо претседател автоматски не значи и газда. може да е друг човек или компанија. или можеби градот е сопственик?
E toa ne znam

Нема единствен сопственик, функционира како АД каде што сопственици се сите спонзори фактички.

Никој не ви е крив за шпиц, немате играчи а го дадевте Филип Димоски на осогово, дечкото растура плус е младинец, лоша политика на клубот.

Никој не ви е крив за шпиц, немате играчи а го дадевте Филип Димоски на осогово, дечкото растура плус е младинец, лоша политика на клубот.
Нвабуезе е ѕвер напред шпиц, фалат крила, не шпиц.

0-0 и ние и тие имаа шанси за гол, но ништо. Посебно ние во 93 3 на 1 контра ама Нвабуезе преголем фор си даде. Рикио искина на средина, Каланоски дрво, неможе пас да погоди од 2м. Што е тука е, одиме в недела на триумф против Работнички.

Ајде до крајот на преодниот рок да се донеси барем две или едно крило.

На нашиве му се расипа автобусот затоа доцни утакмицата:D

Нове Ацески уште е со клубот? Го снема по третото коло, ни во купот ни еднаш го немало во состав (дури и кога со 4 младинци играа вториот натпревар со Гостивар).

Нове Ацески уште е со клубот? Го снема по третото коло, ни во купот ни еднаш го немало во состав (дури и кога со 4 младинци играа вториот натпревар со Гостивар).
Не, во Америка е на печалба.:D

И мене тоа ми падна во очи и ме запрепасти коа излезе реакцијата на докторот на Ренова, дека он отишол да укаже помош оти Победа немала доктор (и тоа кога имаат играч со ваква ситуација). Ај знам со какви буџети се нашиве клубови и разбирам дека немаат капацитет за инфраструктура и каснат со плати итн, ама како може да немаат доктор во клубот, ова мизерно е. Зар нема правило да мора да имаат доктор на натпревар?

Носеа доктор досега секаде, баш на ова утакмица се погоди да не биди тука.Иначе доктор му е Гоце Јонзоски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom