Најлоши македонски песни

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Еј има една песна за Охридска банка не знам кој ја пее е тоа е врв на најглупава песна и една сега на некој фестивал ја ислеаа за Трговски центар Бисер....да ги слушаш тие песни ако имаш запек за полесно да ти иде:tapp:

najlosa pesna e onaa od marjan stojanovski 'rodenden mala zabava .........i ne znam kako natamu prava katastrofa:nesvest: ili od saso 'ne gi gasi svekite neka gorat ceka vecer.........:pos2:

Роџер Брадерс - Здраво дечки

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Немам коментар, не знам дали некој сериозно ја правел песнава или на заебанција.

Момент на песната : Девојките ме сакаат зашо личам на Лени Кравиц, се шалам бе.:pos:

И моментот плус: - Здраво дечки?
- Шо е ма, ај шетај.:pos2::pos2::pos2:

Оф не можааам!:icon_lol:

Леле таман сакав да ја пишам "Некаде после два" од Елвирчето,ама jа чув оваа Крeјзи што ја ставила:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Еј има една песна за Охридска банка не знам кој ја пее е тоа е врв на најглупава песна и една сега на некој фестивал ја ислеаа за Трговски центар Бисер....да ги слушаш тие песни ако имаш запек за полесно да ти иде:tapp:

Охридска Банка е банка голема,
позната во градот и во Македонија
:pos: Од Ѓоко Танески е иначе:)

Мој број еден:

Да пукнеш леле што ми направи
да бегам и прескокам ѕидови
да ме лаат и кинат твоите кучиња
да ме пСуе и колне татко ти
со твоите седум-осум братчиња!

Треба ли нешто повеќе да се додаде? :pos:

Останати фаворити:
Тони Зен и Тамара - Пандев
Маја Панчева - Барбика
Искра Трпева - Знаеш и да си згоден, да тоа го знам :tapp:
Фани - Лејди
Роџер Брадрс- Здраво дечки, здраво, здраво, здраво
Каролина - Силикона

Јован Јованов, Сашо(Цела Недела), Амбасадори, Алпина, Коста Бургов, Глоријан и сличните се надвор од конкуренција. Тоа веќе во класика преоѓа :)

Од ШОШЕ: Она сака да се љуби, да се пипка, она се пали на мене и ме штипка, а пред дечко и се прави верна типка и цел клуб вика О ЈЕЕЕ

Немам коментар,не знам дали некој сериозно ја правел песнава или на заебанција.

Момент на песната : Девојките ме сакаат зашо личам на Лени Кравиц,се шалам бе.:pos:

- Шо е ма,ај шетај.:pos2::pos2::pos2:

Не верував дека моиве уши ќе слушнат нешто вакво :tapp:
Ова е полошо и од најлошото...кај ја најде:uvo:

i jaaaaaaaa kolku e debilna pesnava beeee lelele zar i ova postoi ahaaaahahaha :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: rolf lele ke povratam aaaaaaaaaa :pos2::pos2::pos2::pos2: ej debili be .... tekstof e ufffff
I sea na koj zanr pripajga muzikava ... selacejne po scena ... debilene na mikrofon bre bre ....

Алпина, Коста Бургов, Глоријан и сличните се надвор од конкуренција. Тоа веќе во класика преоѓа :)

Не ми ги чепкај легендите на македонската есктрада т.е. хитовите на балканска е-банка.

иначе не можам да кажам кои се најлошите македонски песни пошо ги има мал милион и ме мрзи да ги набројузвам.
ќе кажам само се од ноне, скоро се од каролина и апсолутно сите песни на маријан стојановски.

хахахаха овие не се тачни :pos2::pos2::pos2:Девојките ме сакаат зошо личам на Лени Кравиц, се шалам бе

Немам коментар,не знам дали некој сериозно ја правел песнава или на заебанција.

Момент на песната : Девојките ме сакаат зашо личам на Лени Кравиц,се шалам бе.:pos:

- Шо е ма,ај шетај.:pos2::pos2::pos2:

:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:
Значи песнава не ја можам!!! Чиста катастрофаааа!!!!!
Исто не ги можам песните на Биба Додева....Марјан Стојановски....:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

Како прво не ми е јасно како Роџер Брадрс влегоа во финале и Копров дозволи да се резилиме пред цел Балкан на Охрид фест??

Потоа, убедливо најлоша песна ми е онаа македонската преработка на Мај Хампс со некоја си Ангелина као се викаше. Многу дебилно.

Песна што ме иритира е Милионер на Елена.

Да слушнам уште некоја македонска па ќе направам подетален список :vozbud:

Кога сме веќе кај Биба Додева, на времето ко да слушав една песна "Биди мој жиголо бар за една ноќ..."
Aко не сум во заблуда, тогаш истата е мој избор за темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom