Најлоши македонски песни

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
site mak. pesni se sranje. osven pesnite na Leb i Sol

ауф колку само ги има..само не ги знам текстовите..
инаку тие..4 грации.. нешто жени за сите генерации:pos:..или ватевр
а има и една...

"Полумрак полумрак да ти стискам врат...цела ноќ сум твоја љуби ме на раат...."
-незнам ни од кого е ни како се вика..ама:tapp:

Голем процент од македонскава музика се утки, особено текстуалниот дел. Не се појави ниту еден текстописец да понуди нешто поразлично (освен можеби Весна Малинова). Меѓу најлошите песни (според мене) ги сите од Елена Петреска, од Мартин Вучиќ, од Марјан Стојановски. Нема ниту една песна од нив да ми се допаѓа!

retki se tie makedonski pesni sto se interesni.Poveketo se katastrofa:tapp::tapp::tapp:

ima edna ... od edna elena mislam.. kao se palam na tebe ko da sum nevina.. ili taka nesto.... ubedlivo primatot go zazema pesnava

Поарно ке ви биде да ги набројте само тие шо се добри песни(многу малку се),другото се е лошо.Еве ја ке ги кажам најубавите песни
1.Сите од Дани
2.Сонце за три светови
3.Сите од леб и сол
4.Што и да е ке помине-Владо Јаневски
Е ова ни се песни шо ни вредат,другото све е пропаст.
ако забораив некоја напишете ја.:helou:

ivaa напиша:
Поарно ке ви биде да ги набројте само тие шо се добри песни(многу малку се),другото се е лошо.Еве ја ке ги кажам најубавите песни
1.Сите од Дани
2.Сонце за три светови
3.Сите од леб и сол
Се што е набројано,со исклучок на Владо.. типот забега у комерцијални води незнам зашто!

ауууу екстра тема али ми треба до сабајле да др..м по тастатура абе ретки се тие мак добри нумери а и летово многу исфрустрирани татини и мамини мази пак почнаа да пеат бе нема спас не е можно ова да ти е страв радио да пуштиш :tapp:
Секоја чест на Дани цурата има стварно добри нумери :vozbud:

KrToT напиша:
Се што е набројано,со исклучок на Владо.. типот забега у комерцијални води незнам зашто!

Пред тоа беше андрграунд

Отсекогаш сум бил тешко мангупче со стил

Ne jadete za Vlado da ne zemam eden stap!!!:sakas_ust

ivaa напиша:
1.Сите од Дани
2.Сонце за три светови
3.Сите од леб и сол

Црно Тиквешко -Ладо

Пред да заспијам-Врчак(ко беше андрграунд)

Нон Стоп-По Навика

Пушиме-Ластовица(думам ко излезе Македонско радио 2 ја смена својата емисија од хитов час во хитов полчас тоа беше револуција во македонскиот мејнстрим)

Коњи брзајте-Олгица Христовска

слободно допишете некоја толку од мене

Што му фали на Владо бе луѓе...типот е екстра и добри песнички имал од увек :zver:

Супер е списанието Свет му даде оцена 9(зарез)5 за неговата изглед,а култното ,авторитетно жири од Идол Александар Блажески голем познавач на музиката го оцени неговиот албум како најдобар што го слушнал во последните 10 години и што е трагично во право е Ацката.

Tose Proeski - LIFE :kez:
I saw my ID but it wasn't me it was someone elses identity

Kako bese onaa - Pari pari pari se opsesija , zivot zivot zivot na veresija..leleeee:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom