Најлоши македонски песни

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Legija напиша:
Кенан Таировски-Песна за Борис Трајковски
смртна казна за тој шо ја напиша,арен чоек беше борис ама заслужваше поуба песна и
Макавели - Луѓето нема да сфатат има и линк од дечково од битола е видете нема да згрешите

[/quote

ухухухухххахаах морее циганска работа али мајку му ебам сите манири ги има на Тупак ''поштувајне да му дадат'':bilokojzbor::pos2:

Имаше на времето една песна од калибарот на Сотир Лалевски, Брајан и тие таквите, не ми текнува името на типот, еден со мафијашка цвикера, ама текстот идеше нешто вака:
Еј бејби кул, ова не се случи
јас или ти, оооооо
Еј бејби кул, љубовта се учи
јас или ти, кој да изброи

Мислам логиката на текстов :pos:

А „Колку ветрови ме шибале“ сега пее во живо во Вивенди, ѕвер е типот.:zver: :pos:

ne znam od kogo e stiskaj me gali me ali e sranjeeeeeeeeeeee
a i pejachkata e grdaaaaaaaaaaaaaa

Најнова на мојот список автобиографската на ''командант'' Коки-ЛУДА со Врчак Тамара и ДНК-најодвартните ликови од поп естрадата направија песна за еден самобендисан ајван.

Уште не е излезена ама нема сомнение дека ќе биде "хит"
Изведувач:Боки 13
Наслов:Бомба.ком
Аранжман:Јован Јованов
Текс:Елвир

Колку боли романтичен стих - мартин вучич :pos:

Gadfly Baba напиша:
Уште не е излезена ама нема сомнение дека ќе биде "хит"
Изведувач:Боки 13
Наслов:Бомба.ком
Аранжман:Јован Јованов
Текс:Елвир
E kako ne e izlezena koga si ja promovirase on vo emisija pred 2 nedeli...

Se osven Vlado Janevski e tapa na makedonskava scena.. Samo Vlado ni vredi.. Chat pat i Karolin4evo ali sfe drugo e TAPA DZONSON..

PSYtisfaction напиша:
Имаше на времето една песна од калибарот на Сотир Лалевски, Брајан и тие таквите, не ми текнува името на типот, еден со мафијашка цвикера, ама текстот идеше нешто вака:
Еј бејби кул, ова не се случи​
јас или ти, оооооо

А „Колку ветрови ме шибале“ сега пее во живо во Вивенди, ѕвер е типот.:zver: :pos:
Бејби кул е од Брајан :pos:
Колку ветрови..леле ми се укочи мозокот и овој го знаев :pos:
Ќе ги додадам Ок бенд мислам ви текнува на четворица дебили и Ексклузив и габаритната пејачка

е а ВАСКО ФОРТИ бе...каде ви е? или па ПИЈАН И МЛАД од Сашо можда ? :)

makaveli rullz be:)greota e tipceto,ama smesen e:)HEh.pijan i mlad e komedija,a marjan stojanovski(prst kebap) e legenda,ja mislam lastik da mi udri so nekoj od kebapite ke me onesvesti:Dhehhe:)

KISS ME - Курназ Томче

Не сум глумец како Џон Траволта,
ама пијам едно литро жолта.
Сиот живот само жени бркам,
барем дрога не сакам да шмркам.

Реф:
Оф леле леле леле ле ле
што да им правам на жениве.
Помене како шекнати се
Ах море Томче курназ момче

Фала мајко таков што ме роди,
среќна ѕвезда по мене да оди,
и на тато што посеа семе
и што никна курназ како мене

Реф:...

Како беше онаа на Тоше кога се избираше песна за Евровизија...
Ние парче од Европа сме, нана, итн, во превод,
...зашто не не’ примите,
ние многу ве сакаме,
ве молиме примете не’...

Еј, оваа кога ја чув, си реков заебано си Македонче до даска.

PSYtisfaction напиша:
Еј бејби кул, ова не се случи​
јас или ти, оооооо

еј бејби кул е од Саша Лаки така му беше уметничкото име на типот. Брајан беше тој другиот налик Бојан 13-ка што во екс Сити Паб спроти католичка го снимаше спотот со женски што му играат.

Aj сите овие што се крш песни ама највише ме погаѓаат оние глупости на мајстор квариш за музика - Глоријан
glorijan.jpg
Посебно катастрофа се:
- Нинанајна (Глоријан микс)
- Путенце
- Сузе ми цепају лице
- Таа тесна путка
- Девојченце
- Кога ќе видам путка
:pos::pos::pos::pos::pos:
....и уште 500 вакви неументнички дела
Иначе он сам си ја пишува музиката и текстот пошто луѓето несакаат да му помагаат или како што вели он самиот јадниот "Луѓето сакаат да се држат на дистанца" (којзнае зашто?):uvo:.Кога пробувал да дојде до контакт со Тоше го одбивале, а тој само сакал да му помогне на Тоше да звучи посветски.Неговите планови за во иднина се да се прошири на глобално ниво и со тоа да биде глобална заебанција за Македонија.Како што тој самиот вели " моите песни звучат и како за во Лондон и за во Холандија и за наваму - натаму".:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom