K-15 (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
На YouTube некој да го прикачи??? За оние кој нема да имаат можност да гледаат денеска...

Јас сакам да прават скечеви со емисии во живо и разговор на дадени теми, еве еден скеч за доказ колку се добри

уште малку по вестите ќе има К15 ГЛЕДАЈТЕ!

Благодарение на Рамковски Андреј ја има епизодата на јутјуб,он е најголемиот фан на К15 во државава ,Почит до него и тоа најголем

Овој скеч им беше добар ,супер е малку тупење со Цацко безвезе 5 минути ,најак дел кога викаат Рацете на масаа!! Цацко вика Неможам јас не ме собира:pos:

Благодарение на Рамковски Андреј ја има епизодата на јутјуб,он е најголемиот фан на К15 во државава ,Почит до него и тоа најголем

Овој скеч им беше добар ,супер е малку тупење со Цацко безвезе 5 минути ,најак дел кога викаат Рацете на масаа!! Цацко вика Неможам јас не ме собира:pos:

Андреј работеше со нив, не знам дали уште работи, ама им беше помошник нешто, затоа и има пристап до видеата. Сигурно си приметил дека има бајаги, дури некои што никаде на друго место не можеш да ги најдеш.

За скечот, да беше тупење и вицови до пола, ама грабежот им вредеше.

Многу ми е криво што Миле Паника не е тој шо беше.

Заради ова најмногу ми е жал, сегашниов Миле е без врска...зошто неможе да бидат како порано? Набаре неможе Миле пак вака да се глупира..

Јас би сакал да се вратат постарите ликови на К15
Бапчо ,Џемо Биљбиљ и тој со него што беше ... и да се спојат со овие новиве би биле уште појаки

A ja гледал некој рекламава :D

Чекајте бе, прва епизода е. Неможат да се вратат тие скечови од 90тите, не зависи тоа само од нив, живееме у поразлично „време“ сега...

Инаку, не само Миле, него општо монолозите им се најјаките скечови... Дури и тие на Цацко...

Обично не се смеам ко ретардиран на секоја пцовка, али Цацко кога пцуе...

и го фана она малечкото да го еба, го напика у ќошето да го еба, таман да фанам да го колам да го еам, ми избега да го еам, ела вамо да те еам, ми прсна да го еам... Живеј, твој ксмет било...

и ова...

Каа Тито каа Хитлер, и каа Наполеон можеби не, ама каа Тито каа Хитлер не се раѓа човек....
А сеа шо, шо сеа !? :pos:

Еве ја, денешната епизода:

мрш бе педер скопски :pos:

Јас би сакал да се вратат постарите ликови на К15
Бапчо ,Џемо Биљбиљ и тој со него што беше ... и да се спојат со овие новиве би биле уште појаки

A ja гледал некој рекламава :D
добре добре
кај е тој чоек 100 год го нема

инаку рекламата јака е (како и сите други)

Јако беше ова со Сексот и селото хахахахаха.... Помина доста време откако нивен скеч ми се допаѓал или на кој вака сум се изнасмеала. Така нека продолжат!

Гледам дека даваат и репризно скечеви од тогаш кога првпат почнаа со новите ликови и уште додека им беше телевизијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom