Beatbox

• Креатор на темата Креатор на темата Кртот
  • Време на започнување Време на започнување

Zapoznaenost so BeAtBoX kul.

• Вкупно гласачи
    122
Има некој клип од него снимен да го чујам? Баш ме интересира, зошто ми текнува пред неколку години се запознав со еден србин (Канг) кој што свиреше или како и да го викате тоа многу лудо и откачено, значи вадење бас, фус, снер и некој лид или завиcи тепих позадина таман, јас сум се чудел...така да ае да чујам ако има некој од јунациве да постира...btw ако некој прави дaбстеп и му се издава нека се обрати одма кај мене :icon_lol:

добар е кртот бе не заебавајте,зш бе да се серело на се,момакот има талент и само напред,поздрав брат!

Респект за сите битбоксери, тро касно се приклучив на темава ама морам да напоменам дека Beatbox е елемент на Хип-хоп културата, така да не можиме да ја рачунаме како посебна култура. Можи како поткултура да се смета ама како култура никако. Респект уште еднаш за сите што се трудат да прават битбокс и сите кои веќе го промовираат по настапи, по улици и слично :smir:

Има некој клип од него снимен да го чујам? Баш ме интересира, зошто ми текнува пред неколку години се запознав со еден србин (Канг) кој што свиреше или како и да го викате тоа многу лудо и откачено, значи вадење бас, фус, снер и некој лид или завиcи тепих позадина таман, јас сум се чудел...така да ае да чујам ако има некој од јунациве да постира...btw ако некој прави дaбстеп и му се издава нека се обрати одма кај мене :icon_lol:

Drugar, temava e od mene, i klipot gore e od moj nastap i snimka :)

Ааа не сум видел ете, сега ќе пуштам баш :wink:

Кртот е ѕвер за битбокс. Во живо го иам глеано, стварно го бива типот.

Абе многу ми го фурате дебелиов! Го имаше на и дол, и јак кур!
Демек најбољи ваков онаков, ти еем тоа дифтарот..
Чутјте го Roxorloops на јутјуб, е ТОА е профи!

Абе многу ми го фурате дебелиов! Го имаше на и дол, и јак кур!
Демек најбољи ваков онаков, ти еем тоа дифтарот..
Чутјте го Roxorloops на јутјуб, е ТОА е профи!
Го слушав до прееска :)

Моите омилени
задњово видео респект пошо е џенѕга

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom