Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Кочани
Дебар
Кратово
Берово
Демир Хисар
Пехчево
Валандово

Абе едни градови шо има :nesvest: Од 35 населени места што се водат у евиденција како градови не можеш ни еден асален да склопиш.. :pos2:
Јас уште во Пехчево неам пиено пиво пред коперација : )
Пехчево е помало од с.Миладиновци, ама би сакал да го фатам тој потег: Берово, Делчево, Пехчево, Македонска Каменица.
Потоа Радовиш и Демир Капија
Валандово и Дојран

А од западниот дел во Македонски Брод не сум бил, и во Гостивар.
Ако се рачуна за одење во град, барањето ризла, тогаш сум бил и во Кичево :pos:

Македонски Брод,Валандово,кочани итн...

Немам одено во Струмица а многу сакам да отидам.

Berovo,Pehcevo,Kicevo,Kocani,Kratovo,Probistip,Kumanovo,Debar ,Kriva Palanka,Delcevo tie se i neam pretstava kako izgledaat nitu pak so luge ziveat :toe:

Искрено го имам поминато сите големи и средни градови во Македонија,
и сите си се посебни на свој начин.
Ви препорачувам и вие да си ја прошетате нашата татковина :P бидејки ке знаете повеке за Мак. нашата култура ... отколку да одам во Грција да им фукнам 10 илјади евра и да ги глеам дебелине цигани.
:salut:

Никогаш немам бидено во северо-источна Македонија. Друго место сум бил сегде.

Iam drugarka od Stip, a nikogas ne sum bil tam, cisto od ljubopitnost bi sakal da odam i da viam so i kako, vo Kumanovo sum bil samo na pominuvanje, a me kopka da vidam nokjen zivot, kakva shema imaat.....Prilep mi se odi isto taka....

Валандово, Македонски Брод, Делчево, Гостивар, Пробиштип... И баш сакам да ги посетам

Ne sum bila vo polovina Makedonija- Delcevo, Pehcevo, Tetovo, Gostivar, Kicevo, Valandovo, Prilep, Bitola...ama ima vreme, ke otidam.

Пехчево е помало од с.Миладиновци, ама би сакал да го фатам тој потег: Берово, Делчево, Пехчево, Македонска Каменица.
Потоа Радовиш и Демир Капија
Валандово и Дојран

А од западниот дел во Македонски Брод не сум бил, и во Гостивар.
Ако се рачуна за одење во град, барањето ризла, тогаш сум бил и во Кичево :pos:
а ризла бараше кај нас епа се рачуна :pos:
а Брод сеуште нема добиено статут на град

Не сум бил во западниот дел на Македонија многу, од таму сум само во Охрид, Струга, Крушево и Битола. Би сакал во Дебар, Македонски Брод, Гостивар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom