Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум била во Куманово, Гостивар, Кичево....

Luge koi ne bile vo tolku mnogu gradovi od Makedonija, ne treba da se upustaat vo razgovori za Makedonija, zatoa sto bez da se vidi so svoi oci i da se okusi na svoja koza, nisto ne se znae.

Nikogas ne sum bila vo Kumanovo, Debar, Kocevo, Probistip i ima uste ama ne mi teknuva koj.

Па во сите градови сум бил :)
Не сум бил во Пехчево, Виница, Пробиштип и Злетово . . . ама и не се баш градови овие :)

Ne sum bila nikogas vo Tetovo,Gostivar,Kratovo,Strumica,Gevgelija,Stip i drugi gradcinja od Istocniot del na Makedonija

Ne sum bila vo M.kamenica i M.Brod, Tetovo, Gostivar i Debar

u mnogo gradovi ne sam bila...STIP STRUMICA KICEVO KRATOVO KOCANI TETOVO KRIVA PALANKA DEMIR HISAR GOSTIVAR GEVGELIJA DELCEVO UUUU JOS MNOGO

Никогаш не сум бил во Струмица.Сакам да појдам таму и да го видам
кафи4о М-селект така беше нели???

Gradovi - nema takvi!
Sela - Ushte tochno 27(tolku imam izbroeno na kartata) od site shto se na makedonska teritorija od vkupno 973 ,ako ne se lazam!

Па во многу од градовиве не сум била.:) Особено тие помалите... Поголемите сум ги посетила сите.

Леее еј темава, сум ја отворил пред 2 години. :)

Ај update да напраам од првиот пост, пошо пишав во кој градови не сум бил, а за овие 2 години веќе сум бил во неколку. :)

Значи идеме: Кичево, Струмица, Кавадарци (дури и во Неготино бев :pos: ) и Велес. :)

Град во Македонија во кој никогаш не сум бил... кхм... абе ги има многу, за повекето сигурно и не сум слушнал. Ама еве сеа ке набројам неколку за кои ми кажувале дека треба да се посетат а не сум ги посетил
  1. Демир Хисар
  2. Дебар
  3. Ресен - сум поминал само со кола
толку! а да и еден колега треба да ме носи во неговиот роден град пробиштип, ми вели дека имало многу калаштурки - и покрај тоа што незнам што е тоа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom