Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ах...полесно ќе ми биди да наредам кај сум била...сум била во Скопје,Охрид,Гостивар,Струмица...крај на листа...во сите останати не сум била.

Во Берово и Мак Каменица не сум бил,ако се рачуна за град М.К?!

Во Берово и Мак Каменица не сум бил,ако се рачуна за град М.К?!
Valley of The Sex!
Ti druze ne znaesh shto se si propushtil vo zivtot ej! Pa i ushte prashuvash dali za grad se rachuna be? Offf, a be prirodna lepota, chisti nezagadeni devojki, ubavi planini naokolu, extra fin narod, edna dobra picerija i kafich ama ne se sekiraj nema shansa tamu dosadno da ti bidi. Znachi kako se nerviram vaka! :majmun11:

Често ја шетам Македонијава наша, но не сум издвоил време за Гевгелија и Струмица. Секако дека ќе ги посетам во иднина :pipi:

источна Македонија слабо.. до кај штип сум билаинаку тие натака гратчињата валандово, пехчево, виница и тако дање не сум била.. не сум била ни струмица и кавадарци

a da pisam samo kaj sum bila :) pa tie so ke nema da gi kazam tamu ne sum bila :)) sum bila skopje,gostivar,bitola,ohrid,kocani,kicevo,stip,i nikade na dr mesto :)) moz po selava sirum mkd...a planiram da otidam Makedonski Brod,Kumanovo,Tetovo i Berovo tie taka se poprimamlivi :) se kanam da ojdam :)

Не сум била во Берово, Куманово, М.Каменица , Д.Капија, Радовиш и Штип (Западна секаде сум била) :helou:

Куманово не сум бил, а ми се оди, и Берово исто сакам да го видам.

Никогаш не сум била во Кичево,Тетово,Гостивар и Дебар

Не Сум Бил хмм....
Гостивар,Дебар,Тетово,Ресен,Македонски Брод,Струга тие мислам..

Виница, Куманово, Гостивар, Тетово, Берово, Кочани, Кр. Паланка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom