Која песна ве потсеќа на вашата љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
kpbKENGUR напиша:
колку љубови си имал ти бе? нели еднаш се љуби? -))
или си ја утнал темата со: Што слушате во моментов? или побарување на mp3?
Кенгур знаеш како идеше тоа за љубов се потребни две па да се створат во едно:pos::pos: епа Љубави наша све тоа спојувал у едно а нели за љубов се потребни двајца па барал нова љубов:hot:. Иначе за една бивша шо ме разочара најмногу на свет ме потсетува една песна од Тони О Сан - Курва.....мал дел шо ме потсеќа на неа ќе пишам тука
Излагаш со дечко ти да одмориш од секс/уште не му даваш на него а му даде на цел свет

kpbKENGUR напиша:
колку љубови си имал ти бе? нели еднаш се љуби? -))
или си ја утнал темата со: Што слушате во моментов? или побарување на mp3?

Бато не само една песна ти остава спомен за некоја особа..искрено случајно како ми идат песниве во винамп така ми текнува..
а за љубови е др.приказна
бај д веј..мислам дека не се љуби само еднаш нели ?!:helou:

Amazed-Duncan James
Како за нас да е пишувана...

Фато мори душманке,Дефинитивно оваа у џигер ме мава :DDD

SCORPIO__20 напиша:
Бато не само една песна ти остава спомен за некоја особа..искрено случајно како ми идат песниве во винамп така ми текнува..
а за љубови е др.приказна
бај д веј..мислам дека не се љуби само еднаш нели ?!:helou:
темата гласи Која песна ве потсеќа на вашата љубов? значи сепак на љубовите(ако веќе е можно да се љуби повеќе пати), а не на секоја втора шо си ја сретнал у теранова-ти се присвиѓала, а таму фучела некоја песна.

kpbKENGUR напиша:
темата гласи Која песна ве потсеќа на вашата љубов? значи сепак на љубовите(ако веќе е можно да се љуби повеќе пати), а не на секоја втора шо си ја сретнал у теранова-ти се присвиѓала, а таму фучела некоја песна.

не не не ме сфакај погрешно ја разбрав темата ..
не е за секоја втора не се секирај ..:helou:

Sto i da e ke pomine-Vlado Janevski

Soundtacite od filmot "Girl whit a pearl earing" :)

Врчак - Повторно сам
Sasa Matic - Kralj Izgubljenih Stvari
Outwork - Elektro

Сите некако ме потсеќаат на него :f:

50 Cent - Candy Shop
Linkin Park ft. Jay-z - Numb,Encore

My Humps, I Will Survive... me potsecaat direktno na doticnata osoba

Because Of You, My Imortal, Broken, Don't Speak, I togash Nekoja Budala, Esen Vo Mene, Molitva.... (i uste mnogu drugi) - e tekstovite od ovie pesni kompletno ja opisuvaat mojata sostojba (posebno Because Of You) i site me potsecaat isto taka na doticnava licnost ili podobro receno me potsecaat na toa sto mi go napravi ili uste podobro receno na toa sto napravi od mene, na toa sto go ostavi od mene

Volverte a ver-Juanes. Иако текстот не ја „отсликува” нашата врска, песнава премногу ме потсетува на него.:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom