Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.078
- Поени од реакции
- 18.628
А бе пред вас да пуштат кокошка во сукња одма ќе се грабнете за сукалките...![]()
Народски речено би ебале мртов четник во брада.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе пред вас да пуштат кокошка во сукња одма ќе се грабнете за сукалките...![]()
Ана Јанчева, Марија Луиса, Антонија Гиговска, Мартија...Martija kakva picundra stanala![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Janceva da mi sedi na glava so gazeto, predobra e u pmАна Јанчева, Марија Луиса, Антонија Гиговска, Мартија...
Како тргна со калаштуриве, следно очекувам СтанојковаСтар да се најде во темава![]()
Брат вака ако продолжиш да наоѓаш маани ти никад нема да ебеш.Ја немате видео у живо таа Јанчева што сте толку напалени или што е работа?
Девојчето носи тегли како Бапчо од К-15, стапалата малце навнатре и тераат, истотака и колената. Има океј гз и ништо друго. Не сум ја ебел ама гарант има стрии и целулит на гзот.
Овој ќе го извади моливчето од гаќи
Овој 100% е геј!
може е биОвој 100% е геј!![]()
...ако тој е геј, ,,ова" што е?Kakva dromfulja u pm Marija Luiza![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Анорексија...ако тој е геј, ,,ова" што е?
Не бе ?!?!??!Спенџарска ја имаат искинато од ебење, еве текст во врска со нејзинот престој во Скопје
![]()
Скандал газдарицата која и рентала стан на Спенџарска ја тужи: Оваа гнаса ми го упропасти стaнот целиот е со с*ерма - ДоказМ.мк
Значи да се разбереме ова не е фејк ова изворно го чувме од сопственичката на станот во Аеродром кадdokazm.mk