Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Ееееј како бе можеш да ги споредиш Маршал и Џорџ? Извини, ама Џорџ и се налути на Изи, која можеше да умре, која не можеше да гледа, само затоа што он лиглето не дознал прв, не сакаше ни да ја види. Лигле што сака само да го молат. Маршал никогаш не би го направил тоа како лик и за такви работи никад не се лутел. Не знам како може да ги споредуваш. Башка Џорџ напна да спие со Мередит иако гледаше дека не е заинтересирана, па се деси тоа со татко и или мајка и не ми текнува, и цела уплакана овој ја напна да легнат и после кога виде дека она не сака бре ништо со него не и правеше муабет, драми беа тоа. Мочко. Не можам бе кога ми текнува на него се нервирам . Нема ни М од мажественост.
Тоа му е во природата, си ги сака он мажите ама на друг начин ;)

изгледа само јас ја гледам серијава :D
како и да е , последните две епизоди беа добри , рејтинзите колку што гледам на серијава се одлични, така да можно е да се продолжи на уште неколку сезони. Но тоа највеќе ќе зависи од главните актери чии договори истекуваат на крајот на оваа сезона.

уф крајот одличен само овака да продолжат, драма има се е ок ама подобро би било секоја епизода да има и по некој смешен момент како оној Вебер кога го заеба Карев :pos:

Аман со ова паузиве значи. Следната епизода ќе биде на 02.02.2012 :)
А инаку прочитав дека Катерин Хајгел (Изи Стивенс) само труби по интервјуа колку сакала да се врати да глуми пак, и демек ако ја поканеле веднаш ќе се согласела. А сама се истепа да си замине од шоуто кое ја направи славна. Колку филмови само се изнаснима после заминувањето од Грејс.
Одвај ја чекам следната епизода „If/Then" во која Мередит се замислува што би било доколку мајка и не починеше.

Ми се допаѓа оваа верзија на Grey's anatomy, посебно Јанг изгледа уште подобро од вообичаено.

Последниве епизоди како ми се погодени тоа е нешто неверојатно, сите полагаат државен испит, а и ја се спремам за полагање сега набрзо:cool:

Интересни епизоди во секој случај, уште две има од сезонава.

Едвај го чекам финалето следната недела. А инаку ќе има и 9та и 10та сезона. :cool:

Кус трајлер на финалето на 8та сезона!! Значи секоја сезона се држат да имаат ненормално добро финале, и оваа не е никаков исклучок. Проверете и сами!

Хах убија ја најпозтивната личност у серијата....И сее па ке биде мрачно у курац....И оваа Кепнер кој ташак....она не ми праве ама баш никаква разлика у серијата.

Хах убија ја најпозтивната личност у серијата....И сее па ке биде мрачно у курац....И оваа Кепнер кој ташак....она не ми праве ама баш никаква разлика у серијата.
прочитав некаде дека самата сакала да си замине од серијата , така да морале да го убијат нејзиниот лик.

Не ми се допадна баш крајот на 8 сезона-им се урива авионот Лекси умира,Марк се бори за живот,а останативе сите се повредени(се надевам дека ќе има продолженија)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom