- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.147
- Поени од реакции
- 16.082
Чудно, да.Samar tesko da mu dade ako bil iznerviran... Ne znam kako masko bi trgnalo da udri samar, nekako neprirodno mi e... Cudno spored mene, bash kao staged...
Чудно, да.Samar tesko da mu dade ako bil iznerviran... Ne znam kako masko bi trgnalo da udri samar, nekako neprirodno mi e... Cudno spored mene, bash kao staged...
не е тоа причинатаЛуѓево многу се увреџени за све, па има видеа каде што комичари како Дон Риклс бербат прават претседатели попут Реган. Та овој се увредил што жена му ја споредиле со карактер од филм.
Не може во 21-ви век со половични мерки. Различноста треба да биде сеопфатна и систематска, ако сакаме праведно општество.Шо убаво си ги задоволија сите незадоволни.
Споредна женска улога: латино или црнка (ако добро прочитав негде лезбејка)
Споредна машка: глувонем актер
Главна женска: Џесиче (што Миланка спомна била bullied и злоставувана ко дете?)
Главна машка: Црњо
Режија: жена за филм со педери
Документарец: црњо
Цртан: од шпанско говорно подрачје, за Колумбијци (читај латино)
Презентери: претежно црнци со по некој азијат и чат-пат белец да не биде досадно.
Па делува како така и да било, зашто секунди пред да стане се смееше како зелен, одеднаш стана и отиде шамар мавнаГи немаше македонците годинава на оскари да му дофрлеа "брат да не те с'скам, ама мене вака не знам..." и одма тука да почнеше снимање на нов дел Карате кид. Штета.
Епа брат јеби га сеа како да знае академијата дека Вилнев ќе сними филм година дена после овој на Винтерберг.Винтерберг ми е еден од омилените режисери ама комплетна утка им е номинацијата за Аnother Round за режија пред Вилнев за Dune.
Dune останува најдоброто остварување за 2021, слаба филмска година.
Толку многу солзи и таков нервен слом и спектар на емоции да одглуми без грешка во живо..t.e. сите заедно така да глумат совршено и конзистентно- ондак е боље и Од Дениел Деј ЛуисДобро де, шоу.
Не пукај мислрв за Ликорис Пица на ПТ Андерсон, отидов на ВинтербергЕпа брат јеби га сеа како да знае академијата дека Вилнев ќе сними филм година дена после овој на Винтерберг.
Вака со плачење Вил Смит си изглуми во Pursuit of Happyness, така да ништо чудно да си глумат дечките.Толку многу солзи и таков нервен слом и спектар на емоции да одглуми без грешка во живо..t.e. сите заедно така да глумат совршено и конзистентно- ондак е боље и Од Дениел Деј Луис
Шо метод актер ќе беше Вил , сигурно мислел жена му како ја рендаат да може да изглуми таков meltdown.
To good to be true беше дешавката па затоа изгледа невероватно.