Фан клуб: Денвер Нагетс!

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
naviva li nekoj za denver?ja veke 2 sezoni sum za niv.Veke gubat 3-1 so san antonio,mislam deka ovaa sezona tesko ke izlezat na kraj,i da gi pominat san antonio posle ke naletaat na phoenix suns.no u sekoj slucaj dobri bea ovaa sezona,sto mislite Denver?

`TENK` напиша:
naviva li nekoj za denver?ja veke 2 sezoni sum za niv.Veke gubat 3-1 so san antonio,mislam deka ovaa sezona tesko ke izlezat na kraj,i da gi pominat san antonio posle ke naletaat na phoenix suns.no u sekoj slucaj dobri bea ovaa sezona,sto mislite Denver?

Абе ако не нека направи модераторот фан клубови:pos::pos:што е ова за секој тим посебна тема :pos::pos::pos:дај и ја ке отворам за Хјустон и се за Нба ке биде подфорумов:pos::pos:

haha pa neka napravat samo slabo navivaat za takvi ekipi

`TENK` напиша:
haha pa neka napravat samo slabo navivaat za takvi ekipi
Не не викам да не се отвараат ама барем еден фан клуб да се напраи а не вака се натпрупаноto e to..

Па што мислам за Денвер?Мислам дека се солидна екипа иако им недостига Кенион Мартин со неговите потреби и јас лично сакав да го елиминираат Сан Антонио ама јбг тоа ти е.

Billa Bong напиша:
Не не викам да не се отвараат ама барем еден фан клуб да се напраи а не вака се натпрупаноto e to..
neka napraat be :zver:

Толку од Денвер оваа сезона!:jaj:

ne im se pogodia protivnicite toa e sea zdravje do godina

Оваа сезона Денвер шампиони !! :salut:

I jas navivam za Denver i mislam deka ovaaa sezona ke stignat najmalku do polufinale vo zapadna konferencija :)

Вчерa победa нaд Сaкрaменто 101-97 Победa иaко Кaрмело имaшее 9-29 шут од поле

Победa нaд Минесотa.Денвер сaмо јa продолжи ми3еријaтa нa Минесотa со победa од 118-107.Iverson 33,Carmelo 26 a исто може дa се пофaли и Клеи3a кој од клупaтa додaте 17 поени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom