Smiley Текстови

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Епа да пробам дали оваа тема ќе успее нешо ново за занимација да има во Играчница.

Замислата е да се опише еден ден или случка со помош на емотивните икони.

Си станаФ сабајлево и одма редовна процедура една утринска :sport1: , после тоа гладен пес одма в кујна на една:kajg: , Одма се пали :kafe: и се знае кајгана.ком да се види шо има ново дали, како, што. После посетата на кладилница,:motor: и низ град, малце со френдс:3: и така. Дома музиче :music1: и опеТ :kajg:. Редовно фудбалско коло на:tv: со :party1:. ПАк лапачка И така денес :toe: досадно. Сеа ако има нешо да се спаси денот :sekss: или :pusk: ама се изгледа ќе биди :drk:. :pos::pos::pos:

толку за денес од мене.

Ако ви се допаѓа темата Ок ако не си знаете :locked:, јас како предлог ја давам

pozdraFFF....

Тоа е денес

епа ај ко така сам не ќе си пишам да знаеФ блог ќе си отвореФ...

Понеделник 7:30:uvo: уште нерасонет одма природата вика bolen и мора serka, поради тоа се закасниФ на физикална таму малку sportи малку повеќе пржење со струја. После дома лапачка и пак мала дремка. 12 сатот училиште кој идиот денес ќе учи па празници се ближат треба кондиционо да се извежба :cug:. Ама сепак како и обично boringuciliste dosadno, после тоа дом4е на мал одмор и во 6 сатот Yeah it's kosarkatime. Откако убаво си ги исплескаФ другар4ињата, пак домче малце на :kajg:.цом да не ми ја кинат платата не за друго уште година стаж ми треба за пензија. И така сеа се спремам за гледање на losttLost, и после нанкање утре треба да се :3::cug::pijan:
епа толку од мене:salut:фаланго кајганска

nemozam da veruvam deka on se:sekss: so mojata najdobra drugarka:nerv: koga jas doma svirev:music5: ona mu go:pusk: pa posle so dogovorile niso da ne mi kazuvaat:3: ama jas doznav i ja :violent1: se nadevam deka ke odi vo:devil2: .Vecerta sum se naprajla:pijan: :pijan: :party1: i sum se:hump: so nekoj i sega site me zborat:3: ama ic ne gi :sekss: jas si go ziveam zivotov i bas mi e cool:olee:

Stanuem sabajle.. ODVAJ :nesum: Pred kompjuter so kafeto :kafe: Me iznervira.. NA IRC nema nikoj i :angry2: mi skurci.. Sednuem na :kajg: chat pat nesto zirnav :icon_eek: Ali slabo :nerv: Help :pred: ke umram od dosada.. Aj kao da idam u skolo.. Ne bidna i toa :nesum: Pravac Jbt pa pak na :party2::3: kolku da se tepa vreme. Projde i toa.. Pravac doma :kafe::violent1: se slusnaf so srculot :wub: i pak nema so da se praj.. Na :kajg: i po IRCovi.. Ah me mrzi da iskacam mi se spie :turn: Jbg.. pak nema :party3: nitu :cug::party1:. Mama se gordee so mene :angel1::pos2: Ma zaebi toa da ti :sekss: denot glup :tapp:

Ajd :back:

Вечерва ќе си седам дома пред :kafe: а ако случајно се изнервирам :nerv: и ми стане досадно може и малку :tv: да погледам. Прееска се испокарав со брат ми и жими се некој ден ќе :tapp: оти мн ме нервира а ништо чудно и да го :violent1:. Пред малку си се слушнав со :wub: и едвај чекам да си го видам наредниот викенд и да си го :back: и да му кажам дека го :love2::love3:. За вечерва шо нема да излегувам ќе си надоместам утре вечер и ќе се :cug::je::kez::music3::pijan::party2::party1::ojea:. Сега ќе си послушам малку :music2: :music1:и ќе :party3:. Толку од мене сега за сега :helou:

:cds: .
Денес бев на школо:turn: , слушав досадни :star: , добро математика ни го одложи тестот:poss: , видов интересни :icon_cool , а на одмор сум трчала ко :kez: до дома за да си зеам тетратка:icon_neut . Доста за школо...После дојдов дома, седнав на :kajg: , на :kafe: и ги слушав Green Day:music3:...Исто така, денес си напраив план за викендов и ќе има :pijan: :cheeky1: :cheeky2: :music4: ...Само да издржам уште 2 дена...

:molimte: :pusk:......
..... ден потоа: :3: :pos2::poss:
и нормално спротивната страна::nenene: :lut: :ne_zboram

:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom