СП 2018- Финале: Франција Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Bateman
  • Време на започнување Време на започнување
Кој кикс ќе го направи Ловрен финалево, нема шанси да го истурка првенствово без кикс, и на крај он ќе ги реши хрватите.

Французите се појаки на хартија, ептен со минимален труд стигнаа до финале.
Фудбалерите на Хрватска делуваат како доста сложни на теренот, во ниеден момент не се откажаа. Се надевам среќата ќе биде на нивна страна и ќе освојат :)

Напред ватрени, 2-1 победа на Хрватска!!!:)

Доколку победи Рватска, треба здрава редефиниција на поимањето на фудбалската игра на денешно време.
Без никакво омаловажување на хрватите, порано се знаеше кој пие кој плаќа. Не дека и во случај на победа на Франција, не е за човек да се запраша, кај отиде фудбалот:confused:?

Mашала, уште еден фаворит за најглуп пост на годината.

одсекогаш сум навивал за французиве, така ќе биде и денеска...но ако победи Хрватска, нема ич криво да ми биде...

Еве како хрватските усташи се радуват на нивни успеси, па и нас Македонците не вмешуват.
Се да им е.ам, вечер 3-0 за Французите :vozbud::zloo:

DiADUUmX0AAquRt.jpeg

Osven nekolku penal kiksovi hrvatite i realno prikazaa vrvna pretstava na sp, disciplina, taktika, trpelivost i so e najvazno timska igra i postovanje izmegu igracite i so trenerot. Si zasluzija finale, a i pobeda.

Еве како хрватските усташи се радуват на нивни успеси, па и нас Македонците не вмешуват.
Се да им е.ам, вечер 3-0 за Французите :vozbud::zloo:

Прегледај го приврзокот 194015
Ова е истата логика на Модриќ и другови, еден таблоид пишал провоцирачки наслов и сите Англичани се криви и сега нека се сончаат маме да и....

Moja prognoza 00 prvo, 11 vtoro i ce se resava na penali :)

Јас сите срби што ги познавам денес и во текот на целата нокаут фаза навиваа за Хрватска, ама битно нашиве срби тука и србомани од дете свое ќе се откажат само Хрватска да не победи, до кај ни оди паметот...
П.с. Според мене, 1:1 после регуларен дел, откако ќе поведе Франција со гол во прво полувреме, и на пенали победува поспретниот, се надевам Хрватска, ама и Франција да победи ќе е тотално заслужено.

Абе...

Хрвативе го кренаа светот зошто им се потсмевале Сан и Мирор, биле потценети, не знам што а сега види ги што прават Подравка со француската супа, па и на ФБ ми излезе хрватски готвач како вади од фурна багети и куп работи. Ако победи Франција да не ќе ги стават глупостиве на Л`Екип и Ле Монде? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom