Свадбено патување

• Креатор на темата Креатор на темата Рамада
  • Време на започнување Време на започнување
сакам многу свадбено патување кое ќе го помнам целиот живот и кое сакам да ми биде најубаво патување, а која ке биде дестинацијата сеуште незнам има време :vozbud:

ne deka e mnogu vazno, ama aj neka se javi nekoj sto ne saka da odi na patuvanje pa makar toa bilo i svadbeno!

Свадбено патување? Само покрај некоја празна плажа, тивко море, тивко место, свежо не толку топло и со многу сладолед :)хаха ко јас сладоледот да го јадам, неа ќе ја јадам :nesvest:

не дека свадбено патување ко свадбено би ми значело нешто и дека не би можел без него али ај кога веќе е таков муабетот може у Бразил или Куба

Сум цовек кој многу сака да патува. Би отишол со љубената или на некоја од европскиве метрополи (Париз, Рим, Виена), или покрај море...

Баш би сакала да имам свадбено патување,а дестинацијата која би ја одбрала би била на море.

Mnooogu bi sakala da iam svadbeno patuvanje sakam vo Italija i da bide epten romanticno i da go pamtam zasekogas...Ama ima uste vreme eheee

Пред свадбено патување на Ибица
После свадба може Малдиви :)

sakam da patuvam mnogu i bi sakala da odam na svadbeno patuvanje..lalala...sto zasekogas ke ni ostane vo sekavanje..:back:....no sekako deka ke treba da se napravi balans pomegu moznostite i zelbite..

Глупости се тоа за мене подобро парите да се искористат за нешто поважно а доколку се има пари од вишок тоа е друго прашање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom