Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
:-Dcongrats, you are legally retarded
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:-Dcongrats, you are legally retarded
Нема огромна разлика од другиве марки, али лично, повише ми лежат кога не лизгаат толку. Поефективно се прават некои ствари.Не велам дека е тип, ама ти викам за овие плавите од bicycle значи луѓе викаат дека тие се добри за правење трикови со карти ама јас не осеќам некоја разлика освен кога се свежо отворени мазни се и лизгаат ама после некое време се прават како да се 100 години стари...
На бензиски ги продаваат. Барем имаше пред година дена. Сеа можда нема више.Дечки каде да најдам Bicycle карти. Ако не во МК дајте од Ebay, AliExpress понудате ми нешто ако сте нарачувале?![]()
Јас пред година дена нарачав од овие: Линк до алиДечки каде да најдам Bicycle карти. Ако не во МК дајте од Ebay, AliExpress понудате ми нешто ако сте нарачувале?![]()
Prodavam Bicycle Seconds Poker (crven shpil) i WPT (crn i plav shpil). 200 denari od shpil.Дечки каде да најдам Bicycle карти. Ако не во МК дајте од Ebay, AliExpress понудате ми нешто ако сте нарачувале?![]()