Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Bicycle добиваш и точак.а што е разликата помеѓу обични и Bicycle карти?
браво Станич и мене ми е дејвид блејн и му ги знам скоро ама скоро сите само она со карите низ џам не му ја знам...а ај ако сакаш пиши ми порака или на темава напиши од кај да ги најдам тие пдф...за да симнам книги со трикој..позззз иден маѓионичар:pos2:Еј дај кажете за то друштвото на магионичари баш би сакал да бидам дел. Иначе знам јас 60тина трикови. Цело лео се занимавав со то и сум поприлично добар. А за книги даунлоудирајте си .pdf. Има бесплатни на нет колку сакаш. btw Омилен магионичар ми е David Blaine и му ги знам повеќето трикови да се пофалам =)
браво Станич и мене ми е дејвид блејн и му ги знам скоро ама скоро сите само она со карите низ џам не му ја знам...а ај ако сакаш пиши ми порака или на темава напиши од кај да ги најдам тие пдф...за да симнам книги со трикој..позззз иден маѓионичарЕј дај кажете за то друштвото на магионичари баш би сакал да бидам дел. Иначе знам јас 60тина трикови. Цело лео се занимавав со то и сум поприлично добар. А за книги даунлоудирајте си .pdf. Има бесплатни на нет колку сакаш. btw Омилен магионичар ми е David Blaine и му ги знам повеќето трикови да се пофалам =)
дај торент на ппод пред два месеци почнав да симнувам видеа од www.ellusionist.com (од торенти секако) и ги учам малку по малку триковите. Има некои за кои е потребно повеке вежбање, а има и некои кои со едно гледање се учат. Стварно има некои трикови кои стварно магично изгледаат а уствари се е наместено и едноставно.
Fantom vaka ... jas se znaimavav nekoe vreme so trikovi ... profi karti za trikovi ti se bicycle... samo shto jas nikogash ne sum chital knigi nitu pak trikovi objasnati sum gledal se shto sum pravel bilo ona shto sum go svatil od nekoj shto mi pravel trikovi. pa mozhe nekogash da si razmenime nekoj trik ... se razbira bez da si go kazheme kolku svatime svatimepozz