Трикови со карти

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
а што е разликата помеѓу обични и Bicycle карти?

Ти со мене мајтап ли ќе си играш?????

imam eden prilicno dobar drugar on znae i pravi takvi marifeti i ja kolku putu me stava u zbunuvacka situacija i mene i okolu mene,alal da mu e i ja sakam da naucam i da gi baftam okolu.Cao

И кај мене има еден ваков типац , многу е луд , алал да му е:vozbud:

Имам научено 4/5 трикови..од татко ми,кумот и другари=).Ги покажувам на најблиските..и неколку дена ги држам во неизвесност,па после им го кажувам трикот.:pipi:

Еј дај кажете за то друштвото на магионичари баш би сакал да бидам дел. Иначе знам јас 60тина трикови. Цело лео се занимавав со то и сум поприлично добар. А за книги даунлоудирајте си .pdf. Има бесплатни на нет колку сакаш. btw Омилен магионичар ми е David Blaine и му ги знам повеќето трикови да се пофалам =)
браво Станич и мене ми е дејвид блејн и му ги знам скоро ама скоро сите само она со карите низ џам не му ја знам...а ај ако сакаш пиши ми порака или на темава напиши од кај да ги најдам тие пдф...за да симнам книги со трикој..позззз иден маѓионичар:pos2:

Еј дај кажете за то друштвото на магионичари баш би сакал да бидам дел. Иначе знам јас 60тина трикови. Цело лео се занимавав со то и сум поприлично добар. А за книги даунлоудирајте си .pdf. Има бесплатни на нет колку сакаш. btw Омилен магионичар ми е David Blaine и му ги знам повеќето трикови да се пофалам =)
браво Станич и мене ми е дејвид блејн и му ги знам скоро ама скоро сите само она со карите низ џам не му ја знам...а ај ако сакаш пиши ми порака или на темава напиши од кај да ги најдам тие пдф...за да симнам книги со трикој..позззз иден маѓионичар

од пред два месеци почнав да симнувам видеа од www.ellusionist.com (од торенти секако) и ги учам малку по малку триковите. Има некои за кои е потребно повеке вежбање, а има и некои кои со едно гледање се учат. Стварно има некои трикови кои стварно магично изгледаат а уствари се е наместено и едноставно.

од пред два месеци почнав да симнувам видеа од www.ellusionist.com (од торенти секако) и ги учам малку по малку триковите. Има некои за кои е потребно повеке вежбање, а има и некои кои со едно гледање се учат. Стварно има некои трикови кои стварно магично изгледаат а уствари се е наместено и едноставно.
дај торент на пп :)

Мене најомилени ми се Brad Christian и David Blaine .Од David Blaine имам на 100 трикови со карти на .pdf file

aj ako moze nekoj da mi kaze nekoj trik j sea zanimavam so trikovi a moze i zamena so nekoi trikovi aj pisitemi vase msn pa da se zanimavame zaedno so trikovi sto karti,paricki i drugi.pa na msn podobro ce se dogovorime. pozzzzz :helou:

ima edno dete od probistip go imam gledano na youtube mozes da go najdes pod imeto sveti ljube ima mnogu trikovi pa pogledni ako sakas pozzz

Fantom vaka ... jas se znaimavav nekoe vreme so trikovi ... profi karti za trikovi ti se bicycle... samo shto jas nikogash ne sum chital knigi nitu pak trikovi objasnati sum gledal se shto sum pravel bilo ona shto sum go svatil od nekoj shto mi pravel trikovi. pa mozhe nekogash da si razmenime nekoj trik ... se razbira bez da si go kazheme kolku svatime svatime :) pozz

Fantom vaka ... jas se znaimavav nekoe vreme so trikovi ... profi karti za trikovi ti se bicycle... samo shto jas nikogash ne sum chital knigi nitu pak trikovi objasnati sum gledal se shto sum pravel bilo ona shto sum go svatil od nekoj shto mi pravel trikovi. pa mozhe nekogash da si razmenime nekoj trik ... se razbira bez da si go kazheme kolku svatime svatime :) pozz

Бива бе. :)
Иако сум далеку од про, но и не тотален аматер, прати ми информации на пп за да се најме, па ќе видам ко ќе сум послободен да се чуеме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom