Што има во нашиот плакар (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Iris
  • Време на започнување Време на започнување

Iris

Ruzha, ruzhica...
Член од
29 април 2005
Мислења
278
Поени од реакции
7
Ajde da vidime kako se nosite?

Sportski, klasichno, moderno, tesno shiroko:)

Jas obozhavam klasichna garderoba!

br5351776v.jpg

br5897425v.jpg

br5700413v.jpg

br324483-00v.jpg

br324257-00v.jpg

Сакаш да кажеш дека ова го има во твојот плакар?

Па дај барем да си ги сликаме плакарите и да закачиме слики од нив, вака некако напишаново и сликиве не ми „штимаат“ со името на темата. :wink:

Кај мене во комодата ( неам плакар :cry: ) има претежно спортска гардероба, кратки панталони, маици со кратки ракави, 2-3 блузона, 2-3 џемпречиња, 2-3 пара тренерки, 1 пар панталони и 2 пара фармерки.

(слики за некој ден) :wink:

Што иам... фармерки 4 пара.... тренерки 2 пара... панталони 3 пара... чорапи ниски 20-30 пара... маици 10 пара... блузони 10 пара... капи 2 пара... боксерици 6 пара... шорцеви 5 пара... и што друго... фустани неам :lol: :lol: :lol: :lol:

Јас имам цел бутик дома.
Готово 80% од мојот буџет иде на гардероба и секакви тинтарии врзани со неа. Не се шегувам!

П.С-Ако можам и фотки ќе направам, да се уверите. :lol:

И јас имам цел бутик дома.. ама не би ставала слики од плакарот зошто многу е среден :lol:

Епа луѓе ајмо од утре ќе купуваме гардероба од кај The`bItCh и StormAngel имале цели бутици дома, па што не кажете дека имате бутици... еј а ќе има некој попуст за купувањето дека се знаеме од форум :lol: :lol: или никој не не ферма... :lol:

Велком ту буткуе ла д'бич
Велком ту бутик де сторм анџело :lol: :lol:

vodkamixx,
Имаш мала грешка, тоа се НАШИ бутици, и како такви не продаваме роба. Е сеа, ако отворам друг бутик, ондак океј. :lol:

:mrgreen:
vodkamixx, убо ти кажа сторми то се НАШИ "бутици" со секојдневна облека.. која што не е за продавање 8) :P
а во мојот бутик најчесто может да се најдет овие работи..
jeans.jpg

2238Lroma.JPG

139288.jpg

Junior%20Girl%20Denim%20Jeans.jpg

mustang-girls-jacke.jpg

dopen1.jpg

crystalskirt.jpg

MEXICAN%20BLOUSE-b.jpg

blouse5.jpg

13030_m.jpg

..не се исти ко овие ама се доста слични :wink:

Ах мојот плакар ... има баш све! Од тренерки, спортски панталончиња, фармерки, сукњички, фустанчиња, маички, блузичиња ... стандард ... а слики секако ако најдам слични на интернет ќе ви покажам ... не ви го покажувам мојот хаос :lol: :lol: :P

Зајко! напиша:
Сакаш да кажеш дека ова го има во твојот плакар?

Izvini docnam so odgovorot :D

Da, sakam da kazham deka povekjeto od moite alishta se premnogu slichni so ovie...

Nemam vreme inaku bi slikala, vaka mislam deka e poednostavno koga kje se najde na internet slichno ili isto. Jas mnogu alishta kupuvam preku internet, pa ne e problem da gi najdam :wink:

talltee.jpg

vakvi preku 20 maici u site boi od bela do ljiljkova
SEAN_JOHN_HAT.jpg

imam 6 para kapi
rbk4jf.jpg

4 para od istive patiki znachi beli crni zuti i crni visoki
mnogu dresovi imam i normalno bluzoni so kapuljacha toa bi bilo se a ne zaboraviv imam i nekoi 6 para koshulji

imam shto si sakam toa....bash se i seshto i non stop kupuvam...budala...:je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom