Што има во нашиот плакар (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Iris
  • Време на започнување Време на започнување
Не ви покажувам слики од плакарот оти е неред и ме мрзеше да средувам, ама ги сликав најубавите мои парчиња облека

Дресови (Sean John, Reebok, Ruff Ryders, Fubu, Full Count)
Фармерки (Ecko, Sean John, Akademiks)
Кошуљи

shoes_is38049.jpg

eve mi gi patikite samo sto ne se so crveno,tuku so teget

Еј морам слика од плакаров да пратам зашо денес уградив плави неонки внатре после ќе пратам

Многу сакам плакарот да ми е среден и скоро секогаш е така. Се да е испеглано и на закачалки. Да се знае што кај е значи по ред се наместени сукњи, фармерки, близички по прерамчиња, па блузи по кратки, па блузи по долги, па дебели блузи па јакни :) еве некои слики :

ова си е мојот плакар
f_IMG000223m_f827eac.jpg

ова ми е друг за летни близи, тренерки и џемпери
f_IMG000211m_9dece0d.jpg

ова ми е место за каиши и ташни
f_IMG000217m_6feb851.jpg

а ова е на сестра ми плакарот со тоа што си менуваме работи скоро се ни е заедничко
f_IMG000216m_64db69c.jpg

и стално си викам дека ништо за носење немам а со тоа што не го сликав плакарот со јакни и плакарот со кондури многу слики ке имаше така :pipi:

Сакаш да кажеш дека ова го има во твојот плакар?

Па дај барем да си ги сликаме плакарите и да закачиме слики од нив, вака некако напишаново и сликиве не ми „штимаат“ со името на темата. :wink:

Кај мене во комодата ( неам плакар :cry: ) има претежно спортска гардероба, кратки панталони, маици со кратки ракави, 2-3 блузона, 2-3 џемпречиња, 2-3 пара тренерки, 1 пар панталони и 2 пара фармерки.

(слики за некој ден) :wink:
И јас мислам дека е најдобро да си ги сликаме плакарите. :toe:

П.С. Мене ме мрзи сега. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom