Фан клуб: Чикаго Булс!

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
чекајте сега ке ги видете Детроит :) :) али ако продолжат со таква игра Булси може да дојдат и до финале... по долго време :) :)

Billa Bong напиша:
Нее нема шанси Чикаго во финале!Детроит не е толку тежок незнам може е ке биде интересно повеќе шанси давам на Детроит...Зошто?Заради добрата одбрана и брзите контранападиto e to
ke bide interesno Ben Wallace protiv svoite a inace oni igraat sega ili?

Kako me iznenadi Chicago :) Epten mi e milo so gi tepaa Miamy, a se nadevam deka ke stignat do finale, zasto da ne?

1-0 води Детроит против Чикаго...Детроит го совлада Чикаго 95-69:vozbud:to e to....и поведе со 1-0...вечерва доминираат од тимот на Чикаго Луол Денг со 18 постигнати поени...некако потфрлија Хајнрих и Гордон...од тимот на Детроит Хемилтон и Билапс постигнаа по 20 поени и со тоа му ја донесоа победата на Детроит..следниот меч се игра повторно кај Детроит

2-0 Детроит-Чикаго 108-87 Чикаго оди на назад не на напред...Тешко дека ке се врати Чикаго или тешко дека ке оди...и да ги тепа двете сеа во Чикаго тешко потоа ке се играат пак две во Детроит така да тешко...

абе кога ви викав дека ке ги напраат сами да се аресат, вие не верувавте :)

hehe ovaa godina se bara sampionot od istocna konferencija koj i da pobedi od detroit i chicago (momentalno vodi detroit 2-0) ke ja osvoi titulata vo nba :)

DoolroX напиша:
hehe ovaa godina se bara sampionot od istocna konferencija koj i da pobedi od detroit i chicago (momentalno vodi detroit 2-0) ke ja osvoi titulata vo nba
Не би рекол...:) Јас велам дека екипите од Запад имаат поголеми шанси да бидат шампиони Сан Антонио,Феникс,Јута и Голден Стејт додека од Исток Детроит,Чикаго,Њу Џерси и Кливленд..епа вака...
Детроит за да биде шампион ке треба да се потруди малце за следниот дуел со Кливленд..значи прво таа пречка ке треба да ја минат....За Чикаго нема што да кажам најверојатно нема да оди....Њу Џерси со кој и да игра во финале со 4-те клуба од Запад од секој ке изгуби..to e to...Е Кливленд тие се незгодна екипа мада ако Феникс или Сан Антонио бидат у финале ке го јаде Кливленд дебело...но сепак да не збориме пред да видиме јас велам шампионот ке биде од Западto e to

кој и да игра против Детроит ке го дават сите максимумот :)

3-0 za detroit sto znaci 90% od rabotata ja zavrsija veke i moze da se kaze deka pistons se noviot finalist vo istocnata konferencija :)

epa толку од биковите прејаки се Пистонс за ниФ, сега ќе гледаме интересно финале на Истокот

ЧИКАГО ДЕТРОИТ 74-81...Детроит е се поблиску до пресметката на источното финале....3-0 е веќе....Мислам дека никој не е оптимист дека Чикаго може да оди натака да бидеме реални....to e to...Штом изгуби една Чикаго дома ке изгуби и другаto e to

Иначе утрово доминираат 23 поени Тајшон Принс плус неговите 11 скока...Рашид Волас со 16 поени и плус неговите 11 скока..од кај биковите Луол Денг со 21 поен и 11 скока беше најдобар...
Некако нигде ги нема Гордон и Хајнрих...место тие како предводници на тимот на Чикаго да бидат најдобри нигде ги нема...затоа не победува Чикагоto e to...само по скоковите на двајца од играчите на Детроит гледаме дека Детроит е подобар под кошевите или во скоковите може и затоа победуваат...to e to

Billa Bong напиша:
ЧИКАГО ДЕТРОИТ 74-81...Детроит е се поблиску до пресметката на источното финале....3-0 е веќе....Мислам дека никој не е оптимист дека Чикаго може да оди натака да бидеме реални....to e to...Штом изгуби една Чикаго дома ке изгуби и другаto e to

Иначе утрово доминираат 23 поени Тајшон Принс плус неговите 11 скока...Рашид Волас со 16 поени и плус неговите 11 скока..од кај биковите Луол Денг со 21 поен и 11 скока беше најдобар...
Некако нигде ги нема Гордон и Хајнрих...место тие како предводници на тимот на Чикаго да бидат најдобри нигде ги нема...затоа не победува Чикагоto e to...само по скоковите на двајца од играчите на Детроит гледаме дека Детроит е подобар под кошевите или во скоковите може и затоа победуваат...to e to

ja nema kolektivnosta koja go deklasirase miami :) zatoa ke ja izgubat ovaa serija protiv detroit

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom