Почина Avicii на 28 години

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
...

Колку пички имам измувано на песнава...

Ќе те држам за зборот, бидејќи една од неговите песни повикува на будење, нели - Разбуди ме (Wake me up) ?

Се надевам дека те разбудил, бидејќи без разлика дали ќе го напуштиме овој свет на 28 или на 128 години, ако не си уживал во тоа како си го живеел животот на овој свет, исто како да не си живеел.

Се родил година дена по осамостојувањето на Македонија, а сепак Македонија го надживеа - не ќе се кладев на ова.

Бог да го прости !!!

Тим Берглинг - Авичи
8 септември 1989 - 20 април 2018

Лесна му земја
нека почива во мир

R.I.P. :(

Морам да признаам дека музиката му е извонредно глупава и е miles away од она што беше клубска и електронска музика што јас ја познавам. Како и да е, греота за секој што ќе умре на тие години.
А ти анон престани да се тресеш и кога веќе си ја отворил темава можеше да пишеш од што умрел.

Ќе те држам за зборот, бидејќи една од неговите песни повикува на будење, нели - Разбуди ме (Wake me up) ?

Се надевам дека те разбудил, бидејќи без разлика дали ќе го напуштиме овој свет на 28 или на 128 години, ако не си уживал во тоа како си го живеел животот на овој свет, исто како да не си живеел.

Се родил година дена по осамостојувањето на Македонија, а сепак Македонија го надживеа - не ќе се кладев на ова.

Бог да го прости !!!

Тим Берглинг - Авичи

Лесна му земја
нека почива во мир

Како една година по осамостојувањето роден кога имал 28 години?

можеше да пишеш од што умрел.
Не се знајт.
Пијал ногу, му била извадена жучка и слепо црево.
Имал панкреатитис... може панкреасот му фејлнал.
Типувам на некоја комбинација од алкохол и апчиња (вклучувајќи и наркотични дроги) и неговата лоша здравствена состојба.

Бог да го прости !!!

Тим Берглинг - Авичи

Лесна му земја
нека почива во мир

:aplauz:

Добро де, згрешил у математиката.
Тоа се сајд ефекти кога не сонуваш решавање математички задачи како секој нормален човек
Не дај боже како мене да сонувате како објаснувате кодови или решавате задачи по математика. :D :D :D

Имаше здравствени проблеми пред некоја год, ако не се лажам и се повлекуваше од музиката одреден период па пак се активираше ... Бог да го прости.

:( Секогаш е жално кога ќе почине млад човек :( Особено па и некој талентиран и успешен со армија фанови зад него.

Не слушам нешто посебно ваква музика али сите негови хитчиња ми легнале.

Штета :(

Да де само математиката ја погреши. :coffee:
Може пред сакал да пише. Мора да е грешка, не верувам да не знае. Јас што најмногу сум хејтал историја и никогаш не сум учел, го знам ова, а Декстер е океј типац.
Трк постирај го во најглупи постови, што чекаш?
Се изнаофтопикував ради вакви хејтери ко тебе.

Навистина жално и голема загуба за музиката. Последниве 7-8 години немаше песна, било да е негова или соработка, која не стана хит. Мојата омилена, од лани:

We "got to learn how to love without you"

Нека почива во мир! Остави траг, ќе остане запаметен.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom