Мистичен
Човек
На оваа тема можеме да си разменуваме искуства и совети во врска со нашето хоби - фотографирањето. Секој кој сака да праша нешто што не му е јасно или да побара совет, може да се обрати овде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде го зема, која цена димензии кажи зашто и јас сум спремен да си земамМистичен напиша:Јухуу, денес си купив трипод, вечер ќе експериментирам![]()
Хах, последен беше, другар ми вчера отиде и се дупна од туфкање. Значи ти си му го купил пред носVORTEX напиша:Фала на информација, ја што гледав сите се по 1300+. Одам у шопинг
едит: Си земав:zlo::je::baeh:
Немаше во трговски, па на водњанска бев, таму како влегов им снема струја па ги чекав струја да дојде ама го земав. Одличен е триподот ќе штракам деновиве нешто па здравје боже ако се смилуваат од он нет да ми го отворат малце вентилот ќе ставам нешто.Мистичен напиша:Хах, последен беше, другар ми вчера отиде и се дупна од туфкање. Значи ти си му го купил пред нос![]()
Има пак во Анхоч, другар ми вчера си зеде.Dimitarc напиша:Сакам трајпод. Пошо е јасно дека во анхоч нема дали знаете негде кај има. Цена не прашувам. До 50 еура. Битно ми е да биде здрав пошо апаратот со леќа и батерија ми тежи бајаги.
Кај имате видено бе трајподи....
Во веро гледав јас еден околу 3000 денари, ама некако многу професионален ако сакаш тркни види, иначе овој од анхоч е бомбонаDimitarc напиша:Сакам трајпод. Пошо е јасно дека во анхоч нема дали знаете негде кај има. Цена не прашувам. До 50 еура. Битно ми е да биде здрав пошо апаратот со леќа и батерија ми тежи бајаги.
Кај имате видено бе трајподи....