Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Во 1 се трга а утакмицата во 7 е, шо ке се прај толку време ? Ако биди полн возо, патници од пп, велес и т.н нема кај да ги собери, ке стигниме на време за 4 сати или ке се ебаваме по пат до 6 сато скопје да стигниме.... незнам како мислат, знај некој како е плано или хаос е се?
НАВИВАЧКИ ВОЗ ЌЕ БИДИ...;) нема други(обични)патници.....
Сигурно нема да се тргни точно во 1,секогаш е покасно тргнувањето...
Има 4 сати пат до Скопје(ако не ја кренат пак рачката од некој вагон како со Апоел):ROFLMAO: ,рачунај маткање низ Скопје,голем пат е од железничка до стадион.....
Прашање е дали и почетокот ќе го фатиме,со оглед дека дури не влезат Комити на трибина,нема шанси да не пуштат да се приближиме до стадион....

НАВИВАЧКИ ВОЗ ЌЕ БИДИ...;) нема други(обични)патници.....
Сигурно нема да се тргни точно во 1,секогаш е покасно тргнувањето...
Има 4 сати пат до Скопје(ако не ја кренат пак рачката од некој вагон како со Апоел):ROFLMAO: ,рачунај маткање низ Скопје,голем пат е од железничка до стадион.....
Прашање е дали и почетокот ќе го фатиме,со оглед дека дури не влезат Комити на трибина,нема шанси да не пуштат да се приближиме до стадион....
Добро е чим е така оти го прашав командантот ми рече редовна линија ке било плус за нас вагони, ама ова е ЧАРТЕР веќе :) дури дојдиме до стадион душа во нас нема да остани :D. Најмногу се нервирам ко ке се форсират на гостување да лудват во автобус или сега во случајов воз и после на трибина нема плуќа поќе да пеј.

Во 1 се трга а утакмицата во 7 е, шо ке се прај толку време ? Ако биди полн возо, патници од пп, велес и т.н нема кај да ги собери, ке стигниме на време за 4 сати или ке се ебаваме по пат до 6 сато скопје да стигниме.... незнам како мислат, знај некој како е плано или хаос е се?

И јас тоа се мислев дома...
Пример ако се тргни во 1, Скопје ќе бидиме 4:30, 5 без нешто... 2 саати шо ќе прајме ??? :oops: Ќе не држат во заложништво ЕВР :D
Едно 30 минути има добро пешачење од железничка до стадион во Скопје и пак останва многу време...
НАЈВЕРОВАТНО ќе се тргни покасно со возот, друга варијанта нема...

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Колку ви е ова масовно :D(без провокација прашувам) ? Јас очекувам од вас 200-250 души да дојдете (сигурно и Лозари ке дојдат 20-30 души)

Нема шанси во 6 бе,или да ве чекаат 100 желки на железничка па да ве турат во некое ќоше,ке касните како и секогаш,како што и ние касниме пред Битола кордон не чекал.

Ке ве пуштат во 7 и 15 на трибина,мора све да се расчисти па да влезете јбг

Има некој инфо со шо состав ќе се игра утре против Баби?

СИГУРНО ќе се игра со 2 состав...
НЕМА ШАНСИ да играме со 1 состав, Горазд ќе ги чува за дербито во Недела, плус првата утакмица ја добивме 5:0 така да сигурни сме 1/4 финале...
Утре највероватно ќе се почни на голот со Ристевски, одбрана ќе бидат Ивановиќ, Шалевски, Тони Магловски и уште некој можи дебитант да уфрли, средина Анастасов ќе игра сигурно, во нападот ќе биди Никола Марковски, највероватно ќе игра утре и Благојче Марковски (Чаки) односно утре ќе играат играчи кои ретко добиваат шанса во првиот тим...
Ама и со овај состав ако излезиме пак ќе ги тепаме...

Колку ви е ова масовно :D(без провокација прашувам) ? Јас очекувам од вас 200-250 души да дојдете (сигурно и Лозари ке дојдат 20-30 души)
Беше тоа некогаш...
Сега ќе биди сосема подруго,очекувам 350-400 луѓе од наша страна ,минимуН...(иако мислам дека ќе бидат повеќе,а и Лозари треба да бидат над 100ина)(без провокација и претерување напишано)....;)

Беше тоа некогаш...
Сега ќе биди сосема подруго,очекувам 350-400 луѓе од наша страна ,минимуН...(иако мислам дека ќе бидат повеќе,а и Лозари треба да бидат над 100ина)(без провокација и претерување напишано)....;)

Ja ocekuvam iskreno 700 nedde so odled na toa koi sve ke idat so mi se iznafalija , so ne stapnale na stadion i nemaat ni N od navivanje. Ali ako daj boze sto poveke da bide zustro :D

Ja ocekuvam iskreno 700 nedde so odled na toa koi sve ke idat so mi se iznafalija , so ne stapnale na stadion i nemaat ni N od navivanje. Ali ako daj boze sto poveke da bide zustro :D
Абе 7 000 хахахаха
Ќе дојдат ние колку што одиме по 350-450 луѓе во последните 5-6 гостувања...

Абе 7 000 хахахаха
Ќе дојдат ние колку што одиме по 350-450 луѓе во последните 5-6 гостувања...

Napaleni se ozbilno ti vikam koi sve ke idat so mi se falea ke idat vo SK na stadion D: ke vidis ajde . pisat istorija bitno :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom