Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
I jas sum za ferari decki.Ama so vikate deka Glock se trgna poslednata trka minatata sezona - ne e taka.Toj nemase gumi za vlazno vreme i vozese ko na mraz.Bidete realni.Inace i jas sakav masa da pobedi.ic ne bese fer...ama toa e.btw sega gledam kvalifikacii.prekrasno e...site se konkurentni - osven force india,toro roso i mclaren :)

Abe ostavi ti lani..ne otvaraj staro-presni rani...gledaj sto se deshava ovaa godina :pos2::pos2:voopshto ne sumljam vo Ferrari,sigurno nema ova taka da bide..

FORZA FERRARI!!!

Ajde so sreka neka e na trkata sepak sme blisku do 1 mesto :vozbud:

Да ја сефтосаме со победа сезонава.
Посакува one-two победа на Фелип И Кими.

Со Срека нека ни е утре.

Scuderia Ferrari!

Рајконен 16 место:tapp: не ми се верува а Маса кое беше? Ако ја гледаше некој трката:nesum:

Маса имаше дефект, Кими се љубеше со ѕидот :pos2:.... инаку кими ке беше некаде околу 4-5 место.

Jas kako sto gledav kimi ne udri vo zidot tuku zadniot del sto zaseta od ednata strana na travata se izvrte i otide do drugata i go pominaa mnogu bolidi a 3-4 kruga pred krajot a otide posleden i se otkaza

Штознам коментаторите на ХРТ2 кажаа дека имал контакт со ѕидот, не го дадоа баш најдобро моментот и јас мислев дека во бокс замена спојлер преден и продолжи. А ти викаш дека се откажал... имаат пропусти коментаторите на ХТВ не само Миленко :vozbud:

Штознам коментаторите на ХРТ2 кажаа дека имал контакт со ѕидот, не го дадоа баш најдобро моментот и јас мислев дека во бокс замена спојлер преден и продолжи. А ти викаш дека се откажал... имаат пропусти коментаторите на ХТВ не само Миленко :vozbud:

сегде е исто кога има попусти на едно место има сегде, ама на канал 5 е најдобро за мене заедно со миленко кога ме развеселува со неговите професионални говори,Најдобриот коментатор во Македонија Миленко

сегде е исто кога има попусти на едно место има сегде, ама на канал 5 е најдобро за мене заедно со миленко кога ме развеселува со неговите професионални говори,Најдобриот коментатор во Македонија Миленко
ООО да да. Ама кога се дава од бурекот што го јаде??

Имавме лош старт и минатата сезона..ова денес не значи ништо..:smir:

:tapp::tapp: лошо тргнавме сезонава.. но после дождот доага сонце бе :vozbud::vozbud:

Има уште многу пред нас. НЕ се даваат лесно Фелипе и Кими.

Инаку мака ми е што и 2 не завршија барем 1 да останеше на патека...но што е тука тука е .. одиме понатаму.:smir:

Напред! Ова е само почеток и не губиме надеж! :helou:

не смееме да изгубиме надеж....лош ден на возачите и се надевам дека нема да ѓи повтори...

Добро е, на Хамилтон и Мекларен им ги одзеле поените.

Останува утре да видиме како ќе се однесуваат болидите на Маса и Раиконен. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom