Лаки је мало нервозан.Не, јас не сум нејасен, само твојата потреба да негираш нечиј нечив став е поголема од јасно наведените мои ставови, ме ставаш у ист кош со продавачите на змиско масло, иако ти кажав дека за канцер нема јасно ефикасни методи - хемото има најголем процент на успех генерално, и често треба да биде прва опција.
Немам јас потреба да негирам твој став затоа што нејасен ми е твојот став, конфузен,...Ако сакаш никој да не го негира твоето пишување, тоа е друга работа. Ама ти што ги негираш другите, па и стручноста на докторите, дали тоа е ок?
Ај фокус малце на разговорот, наместо на мене и сланината.
Дали знаеш дека има или "сигурно има" и дали се тоа исклучиво со додатоци, тревки или и со конкретни прифатени терапии? Дали се излекувале или се во онаа фаза која ја споменав?има сигурно многу случаи кои се излечиле со тревки, додатоци, и што уште не ама тоа е во неконтролирани услови, и тука не може да се исклучи плацебото.
Конкретно те прашав, за што ти се тие додатоци што ги наведе и што ти значи тоа алтернатива. Дали друга веќе прифатена здравствена терапијата или надрилекарство?
Последно уредено: