Taboo, бледа копија на Tatu или...?

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Ги гледав на саем како скокаа,а за вокалниот квалитет неможе ништо да се каже од една песна

TATU????????????? pa vie ne ste normalni... sporedbava e .....Od Tatu pesnite se pesni a ne drekanja... pa so niv i bi legnala a ne so ovie....
Ma teski drolji..... ne gi citav postovite ali dve cisti nemaat... prosto pocnavd a se prasuvam zas ne pocnam da peam i jas... mojot aut glas koj e samo za pod tus ke go pomesam so meshanje i sexy izgledot... ABE NAJNOVA MAKEDONSKA ATRAKCIJA KE BIDAM.... na site tuka ke vi dadam avtogram ... kolku da vi se zablagodaram za idejata da stanam pevaljka...:pos2::pos2::pos2:
se zapisale sredno muzicko i sega aj ke peeme..
babami vika SVASTA P***A RODI

Девојчињава ок изгледаат, само што песнава и спотот им се утнати. Како и да е не сметаат, нека се пробаат. Доста ми е од оној Александар Митевски и слични напори како него:tapp:
Сега за сега Дани ми е нај-ок

Дали смеам да забележам дека песната е грозна?

Ама онака комплетно грозна???

Знам дека смеам :) Вива Ла фридом оф спич. Фак д фридом оф чоис...

И јас ќе го забележам истото.
Жити паметот нивни недораснат доколку мислат дека се нешто посебни и дека би успеале со тоа што ќе се разголуваат на млади години, ќе се перверзат како стигнат и ќе пеат "демек" несекојдневни песни.
Плавата мислам дека убаво ми пееше (кога беа гости кај Сузето и Александар), но тоа е една голема штета, доколку е така. Ќе и пропадне и талент и се` од немање идеи како да се успее.:toe:

п.с. А споредбата со Тату нема врска ... тие беа откачени, интересни, несекојдневни, а овие можат само да сонуваат дека се такви ...

Дивајн напиша:
И јас ќе го забележам истото.
Жити паметот нивни недораснат доколку мислат дека се нешто посебни и дека би успеале со тоа што ќе се разголуваат на млади години, ќе се перверзат како стигнат и ќе пеат "демек" несекојдневни песни.
...

Барем да се разголеа...

Инаку, песната им беше несекојдневна. Несекојдневно ретардирана.
Прогноза= за 2 години ќе ги гледаме на Планета. Или на евросонг :)

Serpico напиша:
Барем да се разголеа...

Инаку, песната им беше несекојдневна. Несекојдневно ретардирана.
Прогноза= за 2 години ќе ги гледаме на Планета. Или на евросонг :)
Eдната од нив веќе беше на евросонг првата година кога се приклучивме на таа манифестација :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom