Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
shovinist напиша:Мисирине, Благој Конев ли е исторически източник ? Кажи от кои средновековни изворни документи се знајат тија работи, кои ги пишеш.
Аз тв'рдја, че такива нјама.
Мистичен напиша:Читајќи го неговиот блог, наидов на еден текст кој вели така, а текстот можете да го читнете доколку кликнете TУКА.
Коментари? Посебно драги би ми биле стручните коментари на HomerMakedonski.
Г'рците па нема што да се дујат заштото и тјахната азбука са ја д'нлодвали от некаде - сега точно не мога да се сетја к'де сам го чел.
Konstantin напиша:.Zlaten maliot procital nesto ama ne go razbral kako sto treba.Мистичен напиша:Читајќи го неговиот блог, наидов на еден текст кој вели така, а текстот можете да го читнете доколку кликнете TУКА.
Коментари? Посебно драги би ми биле стручните коментари на HomerMakedonski.
Se izvinuvam vaka a sto strucnjak e HM? lingvist , filolog...?
Пријател, не се излагај така грозно. Просто нјама за какво да се јадосваш....или и ти си б'лгарски македонец...со кротце, со Благо и со малко кјутек...Не е проблем че приказват глупости, а проблем е че 60 години наистина водјат страшна кампанија срешту единствените си соседи ...пријатели....каде бјаха преди 60 години????што ми триеш с'обштенијата бе мисир-вампир? Кое не ти хареса от написаното? Това не е форум ,а фиро-форум ,ако ме разбираш правилно. Ако не ме рабираш си еби пичката путка лелина!
Сакам само да те прашам. Или по друг начин - да попитам ....историчарите си правјат историјата...а ние народа ...виновни ли сме че историчарите и политичарите си измислјат историјата и политиката. Не е ли по-добре да се т'рси обштото между нас а не различното...Всеки разумен човек си т'рси другари а не врагове. За што е тази омраза...От с'рбите ли ја наследихте. Зашто ние б'лгарите винаги ви имаме за другари и братjа....а сега искате да сме ви врагове? Зашто! Питам се аз!А тебе само Конески ли ти се гледа во целиот список?![]()
Имаш убаво индексирано, па можеш да ги побараш изворите и да ја провериш точноста.
Да! Право етова което казваш, но буклуци и идиоти има во овој белиј свет! Но омразата ражда омраза...това е лошото.Нито Македонија нито Бугарија могат да си позволјат такива излишни спорове. Но това идва от друго мјасто. Не знаеш ли...Разделјај и владеј ...стара римска сентенција.hi Samuel...
боли вистината?
bye Samuel. (нема да правиш ти тука кариера изгледа :wink: )
-------------------------------------------------------------------------------------
да се нема никаква основна култура, да дојдат, да се претстават, да дискутираат...
јок бре
ќе направат корисник и директ ќе се испокакаат...
копуци бе, букари