Фотографија (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
еве уште слики:
оваа е сликана на кеј кај цека, едноставно убава ми е -)
p1010870zt9.jpg

а оваа ми ствара топлина(знамињата, не помислувајте на друго).

p1040352hv3.jpg

едит. не ги "шминкајте" вашите слики во фотошоп итн. оставете ги какви што се! во тоа е убавината!

ПрИтИ_гРл напиша:
Уф обожавам да сликам, посебно некои убави моменти...планини, зајдисонце, врнење снег/дожд...
Еве оваа ја сликав Љубавиште летото 2006 прекртасна форографија, и ја сметам за една од подобрите во мојата колекција
p8050051ug8.jpg

super fotografija mi se dopaga i malku ja srediv neznam dali tebe ke ti se dopadni
asas.jpg

фликс, вит ол ду риспект, не ги "средувај" сликите! губат од оригиналната убавина!

Да, да! Повеке ми се свигаат оргиналите, сами по себе се убави, не им треба средување! :wink:

super se :) za fotka so mobilen super e ;)

Odlicno fotografii , super se dvete odlicno e fateno zajdisonceto, a portretot e so low key super e .

Не ми е јасно зошто цигарата мора да се најде во сликите на Точкест?

SANCTIMONIOUS напиша:
Оти чадот изгледа стварно добро во Блек енд Уајт сликите :)

SANCTIMONIOUS напиша:
Епа ај да одговорам како извршител на дело „фотографија со цигара„:) Нели секој човек си има свој стил, а сега стрикно ќе збориме за фотографирање. Некои обожаваат да сликаат зајдисонца, некои скулптури. Епа јас сакам да сликам автопортрети во црнобел стил и со цигара. Едноставно мојата пасија се цигарите ФЕТИШ како сакаш свати ме. Тоа ми е некако убаво, знам дека е отров ама ете уживам:)
DSC08437.jpg
DSC08700a.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom