Фан клуб:Вардар!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Неможев да дојдам денес петочно у пм.. растураме во трета лига нема збор :vozbud:. Можам да замислам како било во сала, кога ке ми текне дека и до крај на сезонава ќе биде вака а и догодина ми иде едно харикири да си направам :tapp:

Иначе како што разбрав од одредени извори, Зивчевиќ ќе играл за Вардар до крајот на сезоната, само што требало да санира некоја повреда што ја влечел :icon_mrgr:
Ќе видиме колку е точно, сепак ќе оставам доза на резерва во инфово, бидејќи сепак на стартот од сезонава играше во шампионот МЗТ и сигурно би си нашол некој тим од прва лига, освен ако не планира да игра сериозно годинава и му треба клуб за да ја одржува формата.

Сабја, дали тој Бранко шо ви игра сега е тренерот шо ви беше лани ?

Лелеееее до кај стигна светот :D:pos::pos::pos:
Па што не се пријави и лани тренер-играч :D
Која појава ви беше лани како тренер типичен ајс мен со фармерчињата и рацете скрстени :pos: Не ми се верува дека зеде пак да игра кошарка :ROFLMAO:
Ништо нека се враќаат кај нас Печале и Бавчата, мора на искуство екипата да добие :P

Лелеееее до кај стигна светот :D:pos::pos::pos:
Па што не се пријави и лани тренер-играч :D
Која појава ви беше лани како тренер типичен ајс мен со фармерчињата и рацете скрстени :pos: Не ми се верува дека зеде пак да игра кошарка :ROFLMAO:
Ништо нека се враќаат кај нас Печале и Бавчата, мора на искуство екипата да добие :P
а на џигеро што функција ќе му дадете

Купот у Битола финале кое сите што пратат кошарка и тоа како ќе го паметатат.И ради демолирањето на Младост и што не ги земавме медалите мислам дека имало 15-20 од Комбат у тоа време.И исто у Струмица кога не дупнавте у полуфинале кога у последна секунда у финале ве доби Работнички.Најубавите времиња на мак-кошарката :D:D.

Купот у Битола финале кое сите што пратат кошарка и тоа како ќе го паметатат.И ради демолирањето на Младост и што не ги земавме медалите мислам дека имало 15-20 од Комбат у тоа време.И исто у Струмица кога не дупнавте у полуфинале кога у последна секунда у финале ве доби Работнички.Најубавите времиња на мак-кошарката :D:D.
И камерманот на МТВ беше погоден со камен и на сите можни спортски емисии ве критикуваа и се збореше за насилството на младите :D
Не навиваа Комбат во тие сезони, ама неорганизирано имаше 10-тина членови на Комити во салата

И камерманот на МТВ беше погоден со камен и на сите можни спортски емисии ве критикуваа и се збореше за насилството на младите :D
Не навиваа Комбат во тие сезони, ама неорганизирано имаше 10-тина членови на Комити во салата
Крвав пир на струмичките Ајдуци :D:D;)

како немаше, кога којотот и уште еден другар мислам беа во бт. тие години они го носеа барјакот на комбат. имаа гостувано и во јане и на некои други места тој период

Владимир Мирковски повеќе не е тренер на Вардар, замина да работи во младите категории на МЗТ (n)

Многупати сум кажал дека Вардар лесно се откажува и ги фрла младинците кои носат титули , сега почнавме и со тренерите... лошо... 22февруари финале куп Вардар МЗТ.

Паднаа и Ангелите, клубот кој е единствениот кој не совлада сезонава.
За жал, и третиот натпревар што го пропуштам сезонава е од причина што се поклопува со натпревар на РК Вардар. Толку да се немало сенс, да се ставеше барем малце порано :boksix:
ВАРДАР-Ангели 72-58...
Комбат газат со пароливе :D
10501841_908422742513430_958190908882581802_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom