Emma
Supergirl.
- Член од
- 7 јуни 2006
- Мислења
- 3.045
- Поени од реакции
- 157
Темава...:girlinluv:
- Јас собирав постери, кои уште ги чувам. И сите се беспрекорно мазни и рамни, спакувани... Десетина дебели кутии имам.
- Собирав албуми со самолепливи сликици дури и на стари години (од СП во фудбал и Ф1, до Барби и Хари Потер
pos:
)). И тие ги чувам, и сите можни дупликати. 
- Слики од календари. Тоа ми е уште од баба ми, па мајка ми и сестра и`, па ја.
И да додадам, и мали календарчиња.
- Собирав стакленца. Во сите можни бои и текстури.
- Собирав џамлии! Е нив ги имам... Мал милион. Ме мрзи да ги бројам.
- На море собирав школки и камчиња, ама само тие што беа невообичаени, поинакви од сите останати.
Секој ден ја напуштав плажата со уште пар кила камења.
- Корици од тетратки.
- Моливи. Ги острев до 2 сантима, колку да се гледа дизајнот, и после у колекција.
- Собирав "ствари" од M&Ms бонбоните.
Шо све немав... Саати, ламби, касетофон, перница, маус, плишани бонбони, од привезоци до џиновски, и од мене поголеми... Не ми текнува, ама ги обожавав!
- Не знам ова колку е за фалење, ама со братучед ми собиравме модели на мини - автомобилчиња. Па шо ако де... Сега сестра му си игра со нив.:smajl:
- Јас собирав постери, кои уште ги чувам. И сите се беспрекорно мазни и рамни, спакувани... Десетина дебели кутии имам.
- Собирав албуми со самолепливи сликици дури и на стари години (од СП во фудбал и Ф1, до Барби и Хари Потер

- Слики од календари. Тоа ми е уште од баба ми, па мајка ми и сестра и`, па ја.

- Собирав стакленца. Во сите можни бои и текстури.
- Собирав џамлии! Е нив ги имам... Мал милион. Ме мрзи да ги бројам.

- На море собирав школки и камчиња, ама само тие што беа невообичаени, поинакви од сите останати.

Секој ден ја напуштав плажата со уште пар кила камења.

- Корици од тетратки.
- Моливи. Ги острев до 2 сантима, колку да се гледа дизајнот, и после у колекција.
- Собирав "ствари" од M&Ms бонбоните.

- Не знам ова колку е за фалење, ама со братучед ми собиравме модели на мини - автомобилчиња. Па шо ако де... Сега сестра му си игра со нив.:smajl: