Фан клуб: Роџер Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Potato напиша:
Nadal treba uste mnogu da uci za da ja ima pred se elegancijata na Federer.
ако го слушаше говорот на надал за време на доделувањето на пехарите, и самиот рече дека има многу да работи да го стигне врвот на тенисот(или во превод федерер)

Ne go slusav, imav rabota nesto... Gledav do treti set ( koga nadal povede so 2:1 )...

Nadal pocnuva da mi se dopaga i kako licnost i kako teniser, ne e lesno da priznaes deka nekoj e podobar od tebe. No, sepak imase momenti od setot koga se iznervira i isprati tri topki vo aut so seta sila, toa nikogas ne bi mu se slucilo na Federer :)

Potato напиша:
Ne go slusav, imav rabota nesto... Gledav do treti set ( koga nadal povede so 2:1 )...

Nadal pocnuva da mi se dopaga i kako licnost i kako teniser, ne e lesno da priznaes deka nekoj e podobar od tebe. No, sepak imase momenti od setot koga se iznervira i isprati tri topki vo aut so seta sila, toa nikogas ne bi mu se slucilo na Federer :)

Едниствено ми пречи кај Надал е шо секад си ги вади панталоните од гз. Многу иритира тоа! Инаку Федерер само што победи на првиот меч на Вимблдон со 3-0 во сетови, против Кобиашвили:)

Hahaha, da i mene mi e smesno toa so pantalonite, a uste posmesno mi bese koga eden komentator spomena kolku pari ima zaraboteno od tenisto, a nema pari da si kupi par bokserki =))

Федерер го победи Сафин со 3-0 во сетови! Супер му иде на мајсторот до сега.:je:

Sto se sluci so Federer?

Овај Федерер никогаш нема да стигни онаму каде што стигнал Сампрас или еден Агаси ниту пак Надал!!

Delux напиша:
Овај Федерер никогаш нема да стигни онаму каде што стигнал Сампрас или еден Агаси ниту пак Надал!!

LOL .......... :tapp:

Ти чоек си изгледа изгубен во просторот. Федерер ги надминува сите тројца што ги кажа ти. Најдобар е во светот во моментов! Нема потреба од вакви провокации, те молам не се брукај. Федерер има уште десетина години од неговата кариера. Има време.:zlo:

Влатко_Русин напиша:
LOL .......... :tapp:

Ти чоек си изгледа изгубен во просторот. Федерер ги надминува сите тројца што ги кажа ти. Најдобар е во светот во моментов! Нема потреба од вакви провокации, те молам не се брукај. Федерер има уште десетина години од неговата кариера. Има време.:zlo:
Добро де,ако толку го сакаш да си го земиш дома:smir:

Bravo za Federer sekogas go gledam koga igra :helou:

Нема потреба да ги стигнува,тој е веќе пред нив!

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Волку не сум се изнасмеал одамна.Па тоа он го прави во моментов.Борг е поминат,а за Агаси да не збориме.Сампрас останува уште само на Вимблдон да го престигне и му фалат 2 титули

Федере е најдобриот играч во историјата на тенисот ако се земат во предвид рекордите и титулите.....Федерер ги држи 60% од рекордите во тенисот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom