Дали сте срамежливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Мар мар
  • Време на започнување Време на започнување
Да, срамежлив сум. :toe:

Od prvin sramezliv sum. Ama koga ce se opustim e togas let the fun begin.

Не. По природа сум зборлива и лесно се спријателувам со луѓето па и од прво гледање не ми е тешко да почнам муабет.

Најчесто не. Зависи од ситуацијата ...

За незгодни ситуации се срамам и тоа само пред блиски луѓе. Ми се случиле многу незгоди работи пред непознати лица (пр. кога ми ги џапнаа на Олимписки алиштата и си идев со пешкир во автобус, воопшто не ми беше срам иако сите ме зјапаа ко ненормални:bilokbor: , па срамот воопшто не ми проработел, ама пак кај тие што ги познавам може да ми се вцрвенат образите. Можеби од самото тоа дека ги познавам цел живот.

Некогаш знам да се усрамам пред спротивниот пол, ама само кога ќе претераат со комплименти. :bilor:

Од ништо друго не ми е срам. :bior:
А посебно не од нови познанства, неможам ни сама да верувам колку само немам срам од такви работи.

да, сум срамежлив, ама со некоја капка алкохол во крвта, тремата исчезнува -) damn, alcohol works...

Откако ќе изнатропам еден куп глупости, понекогаш ме фаќа срам :kesa:

ne sum mnogu sramezliva,ustvari zavisi od situaciaj.ali koa ke se usramam se crvenam do tuka i nazat:toe:

Да сум сТрамежлив и тоа доста.Ми се случува моменти кога буквално не можам да се ”опуштам„ и по долг муабет.
Искрено не знам како да делувам против тоа.
Затоа ако имате некоја идеа.помош!!!

Nikogash, a duri i nekogas toa vlijaelo loso, mislele deka sum drska, premnogu se opustam..........abe svasta

Се срамам од сопствената срамежливост!

nekogas sum nekogas ne zavisi sto den ke mi se padne

Не сум ама ич срамежлива, па понекад "плашам" луѓе со мојата не-срамежливост.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom