Цветен ентериер

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Pred nekoe vreme vecherav na ova mesto i tolku mi se bendisa shto rekov deka kje e ubavo da go spodelam so drugi:

basta1.jpg

A inaku, ova iako "natrupano", isto taka mi se bendisa:

normal_slika03.jpg

Пренатрупано ми е:uvo:

Prekrasno e ! Ako e "prenatrupano":)

Јас за почеток ќе ви доловам дел од Версајската градина, која е повеќе од совршено уредена ... не е ентериер, ама ватевр, неодолива е!:vozbud:
img_0128.jpg

wersal_ogrody_pante.jpg

paris3066dsc_0074te.jpg

versailles1.jpg

:nemoguce:

Divajn, ne se gleda. Postiraj povtorno. Tuku mene me interesiraat povekje "privatni" cvetni enterieri, nekoj shto ima doma, shto videl kaj prijateli, itn.

Версајската градина. Или дел од неа...

versailles_garden-wallpaper.jpg

PARK- ama kakov ...
Hitachi Kaihin Park

Во Кордоба Шпанија, во Мај месец луѓето имаат фестивал, се вика The Patio Festiva, во кој сите луѓе ги отвараат нивните домови во кои ги покажуваат своите приватни градини. Останатите од градот а и туристите уживаат во нивната гостопримливост и во нивните мали и прекрасно уредени градини. Еве некои слики од нивните градини :)
courtyard3_700x.jpg

2594432883_06d5bc457f.jpg

festival-de-patios.jpg

jb1273314527370R1352381096xl.jpg

P5020080.JPG

MP7CD00Z.jpg

Јас за почеток ќе ви доловам дел од Версајската градина, која е повеќе од совршено уредена ... не е ентериер, ама ватевр, неодолива е!:vozbud:
img_0128.jpg

wersal_ogrody_pante.jpg

paris3066dsc_0074te.jpg

versailles1.jpg

:nemoguce:

:pipi::pipi:
Кога би бирал каде да умрам.. дефинитивно тоа би било во Версајсата градина ..аххх

Najdite site gradinski saemi vo Europa u www.EUgardens.EU - European Garden Directory i poveke od 1000 europski firmi vezani so gradina. Ima i firmi od Makedonija.

Find all the garden fairs in Europe in www.EUgardens.EU - European Garden Directory and more than1000 European companies connected to garden.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom