Samsung Galaxy S9/S9+ [Помош/Информации/Прашања/Новости]

• Креатор на темата Креатор на темата Trajce Vasilev
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми праи кеиф шо фингерпринтот функционира супер, а иако бев скептик, отклучувањето со face recognition e супер, посебно за зимно време, за да не ја вадиш ракавицата за да го отклучиш. Одлично функционира истата опција и навечер и со наочари на лицето, баш ми е корисно некако.
Ја имаш пуштено Swipe Fingerprint Gesture опцијата? Многу е корисна.
Татко ми зема A8 2018,и има опција кога ќе повлечеш со прстот надоле, го повлекува панелот за нотификации/опции.

Здраво, некој што користи с9 да ми предложи убо и квалитетно заштитно стакло од каде би можел да земам? Кладов едно земено од мобилара ама ете почна воздух да прима од страни да се пододлепва..

Mozda e star telefon, nema veke poddrska i nov andriod softver, ama realno e zver. Imam S9+ megutoa pocna problemi da mi javuva verojatno so mikrofonot-drugata strana slabo me slusa, i zemav Samsung A52. Bukvalno 52 e sranje, koci, baven e, ic ne mi prai merak, vo sporedba so S9+ e daleku daleku nazad.

Kade bi bilo najdobro da go odnesam na servis?

Mozda e star telefon, nema veke poddrska i nov andriod softver, ama realno e zver. Imam S9+ megutoa pocna problemi da mi javuva verojatno so mikrofonot-drugata strana slabo me slusa, i zemav Samsung A52. Bukvalno 52 e sranje, koci, baven e, ic ne mi prai merak, vo sporedba so S9+ e daleku daleku nazad.

Kade bi bilo najdobro da go odnesam na servis?
Рекордно издржа и мојот до летово... скоро 4 години.... До последно го користев за сликање/видеа под вода гајле немаше. Арно ама после едно 100 тина падови на екранот ми падна во вода и од мала пукнатина влезе вода и отиде дисплејот ... :( Да не беше толку оштетен од моја страна екранот, уште ке го фурав. :)
Он топик. Mobitech.mk вака се на инста потпишани , прашав за дисплејот најефтино понудија тие места што прашав за промена да дисплеј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom