Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Носење на мини сукња, и отворени маички :kesa:Ти под слобода во врска подразбираш пиење кафе со другарки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Носење на мини сукња, и отворени маички :kesa:Ти под слобода во врска подразбираш пиење кафе со другарки?
многу од паровите немаат таква слобода да искочи да се најде со другар и да пие девојката кафе незнам што е тука чудно можеби не се изјаснуваат тука типците како љубоморни суштестава и секако и облеката игра улога некои не сакаат деколтето на девојката да е отворено или пак миничи да носи а за некоја забава да не правам муабет не доаѓа у предвид или пак недај боже да не му креваш од некоја одредена причина па после треба да објаснуваш дека си со професор не си кренал и бла бла........ значи ова го има секој втор пар во земјичкава наша па фала богу имам и другарки гледам шо се дешава окулу мене а и јас сум била бо долга врска така да се зависи од пединецотТи под слобода во врска подразбираш пиење кафе со другарки?
многу од паровите немаат таква слобода да искочи да се најде со другар и да пие девојката кафе незнам што е тука чудно можеби не се изјаснуваат тука типците како љубоморни суштестава и секако и облеката игра улога некои не сакаат деколтето на девојката да е отворено или пак миничи да носи а за некоја забава да не правам муабет не доаѓа у предвид или пак недај боже да не му креваш од некоја одредена причина па после треба да објаснуваш дека си со професор не си кренал и бла бла........ значи ова го има секој втор пар во земјичкава наша па фала богу имам и другарки гледам шо се дешава окулу мене а и јас сум била бо долга врска така да се зависи од пединецот![]()
Во врска сте, но флертот со друг ви претставува задоволство. Да објаснам на што мислам...
Не ве интересира (привлекува) повеќе од партнерот оној со кој флертувате, не сакате да бидете со него, туку уживате во самата игра, го сакате чувството дека ловите(ве ловат), одите до некое ниво и потоа се повлекувате. Нормално, и повлекувањето може да биде интересно доколку си зацелите да биде без никакви траги на тој со кого флертувате, едноставно (најдобро) да останете само пријатели.
Јас не сум против, затоа што не сакам да се лишам од задоволството на ментални игри со други (како што е и дискутирањето).
Но сепак, знам кој го сакам (во ситуацијата е мојата девојка) но сакам да флертувам. Неколку пати и кажав дека сум флертувал без намера, но не наидов на целосно разбирање во врска со ова.
И што мислите дали флертот е добар или лош за врската?
Ментална игра која ја управувате или може да се лизне од раце и да премине во физичка игра?Флертувате ли бе луѓе на ладново
)
Ти под слобода во врска подразбираш пиење кафе со другарки?
п.с.ти леандра колку време си во врска?
Според мене нема другарство меѓу машко и женско,така да таквите излегувања најчесто предизвикуваат проблеми.:nesum:Ти под слобода во врска подразбираш пиење кафе со другарки?
7 години и еден месец.Доволно?))
мислам дека е предолго за една врска повеке од 2-3 годни.се што е повеќе од 2-3 години е премногу за мене.отупуваш бе чоекгушење до коска се 7 години.или е до него или е до тебе.а можеби е до двајцата.но ти си знаеш паметна си........
и ај кажи сега дали си флертувала за овие 7 години кога си била со дечкото.ама биди искрена
Кое фајде од сериозна врска ако си поставуваш лимит од 2-3 години?
На почеток кога ја запознаваш цурата ја предупредуваш дека подалеку од 2-3 години нема да стигне со тебе? Многу незрело делуваш.
Како и се друго што е претерано е штетно, така и флертот, ако се претерува.
Сепак, Leandra има право, ако личноста нема доволна самоконтрола, флертот може да одведе и до разни други глупости.