ako vozam Bg kola bez Bg pasos

• Креатор на темата Креатор на темата angel asti
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 октомври 2017
Мислења
7
Поени од реакции
0
sto moze da mi napravat policijata ako vozam kola na bugarski tabli a nemam bugarski dokumenti

За казна десет пати да кажеш дека Гоце не јавал на кон и три пати да се откажеш од Илинден.

Па ќе мора да докажеш ваљда дека имаш дозвола од сопственикот на возилото да го управуваш, полномошно? Ако не сигурно ќе ти ја земат возачката и возилото ќе биде исклучено од сообраќајот. Предпоставувам ебаго, немам искуство ме интересира баш и мене, ако има некој поупатен...

Па ќе мора да докажеш ваљда дека имаш дозвола од сопственикот на возилото да го управуваш, полномошно? Ако не сигурно ќе ти ја земат возачката и возилото ќе биде исклучено од сообраќајот. Предпоставувам ебаго, немам искуство ме интересира баш и мене, ако има некој поупатен...

Мислам дека само сопственикот на колата со Бугарски таблици смее да ја вози истата кола,неможи друг да ја вози освен ако има полномошно а за полномошно мора и истоимената личност да има Бг пасош..за ова сум сигурен бидејќи еден колега од работа со Бугарска кола наводно го известила полицијата дека само тој смее да ја вози..ако го застанат полицијата има ебање на суво да му удрат ако нема полномошно со Бг пасош нормално...е сега ако се променија законите за странски возила во меѓувреме е друга работа

Друже ке ти ја земат без око да им трепне.
Јас возих едно време додека ми излеза Бг документите али со полномошно од друго лице кое имаше документи..
И така е заебано али кај мене мало место па се знаеме сите со сите така да...
Јас ти советувам да ни си играш играчки оти ке си останеш без кола со сигурност!

znaci jas imam kola na bg i imam bg dokumenti ama soprugata nema bg dokumenti zatoa mi treba da znam ako ja zastanat sto ke se sluci

оди напрај и едно полномошно и нема гајле после,иако нема бг документи

Во бг бе друже ке и напраиш полномошно,ке идеш кај адвокат ке дадеш 10 или 20 лева незнам сеа колку е али ја ко правив 10 лев беша,ке искуцат тамо ке се потпишете и завршена работа,мирна ти глава после...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom