Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Фала многу брат, ај сега ќе пробам :smir:

Не помага ни ова, неможе да најде ништо за да го избришем, а кога пробувам да инсталирам мсн-то ми вика дека веќе го има во компјутер...ах у пм:@:@:@:@

Симни го ова и со него ке го избришеш и ке си го инсталираш од ново

Ја имав најновата, и сега пак пробав најновата и ми излага следново:
2cnxmb6.jpg

Пробај со zap messenger или со она програмчето од darkhacker

Симни го ова и со него ке го избришеш и ке си го инсталираш од ново

Пробав со ова, се ок го најде и го избришав, ама кога го инсталирав пак истиот проблем. Несака да се конектира, ERROR 8007007e! :nerv::nerv:

Како да преснимам(изрежам)Windows Xp Sp3-Ultra Edition и дали можам со тој Windows да форматирам

Како да преснимам(изрежам)Windows Xp Sp3-Ultra Edition и дали можам со тој Windows да форматирам

Moже тоа ти е модифицирана верзија на XP, исто како и обичниот иста процедура на ISO фајлот двоен клик и ке ти се отвори неро или ако не така па на вака на ISO фајлот десен клик Open Wint nero burning ROM го ставаш на нај мала брзина и толку.

вчера инсталирав windows, сега кога го пуштам компјутерот,ми излегува, delfolders.exe are missing така нешто, помош:wink:

Moже тоа ти е модифицирана верзија на XP, исто како и обичниот иста процедура на ISO фајлот двоен клик и ке ти се отвори неро или ако не така па на вака на ISO фајлот десен клик Open Wint nero burning ROM го ставаш на нај мала брзина и толку.
Многу Фалааа,види си контролен панел

Вчера се беше ок со мсн-то, не праеше проблеми, а еве сабајлево пак срање:

http://i27.tinypic.com/ve4qah.jpg

Има ли нешто лек или да го фрлим ком. од 4ти?

Земи избриши го скроз и од Program Files папките избриши ги земи со CCleaner ичисти ги регистрите исто и со TuneUp Utilities 2009 и RegistryBooster рестарт на компјутерот и пак наново инсталирај :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom