UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Евра лупнал некој навивач на ОМ во глава. Бензема само немо гледа...

Кретенски потег, нека си созрее малку во главата.

Лингурчето пак да не се вади на расизам, се да му ебам преценето.

А Kарим Bензема од страна снима како по обичај :D (тој со капчето)
BTW
DNrGgp2W0AIwQBt.jpg:large

Го допревме дното. Горе на графика пишува тренер Чеде Јаневски и во кадар го даваат Васовски, после некој им кажа дека тој не е тренер на Вардар па ја мрднаа камерата малце подесно, накај Чеде. :facepalm:

Го допревме дното. Горе на графика пишува тренер Чеде Јаневски и во кадар го даваат Васовски, после некој им кажа дека тој не е тренер на Вардар па ја мрднаа камерата малце подесно, накај Чеде. :facepalm:
Тој што го покажаа во кадар е Белгиец и му е помошник на Чеде, тек отпосле кога ја помрднаа камерата накај Чеде во кадар влезе и Васовски.

moram da priznam arsene odlicno si se postavi vo LE.
si gi igrase mladincite plus na tie igraci sto mu fali minutaza i voopsto ne si go zamarase glavniot tim da go vleci na gostuvanja vo belorusija i srbija, em glavnite igraci odmoreni i mozat da se fokusiraat na zadacite vo PL em mladite zbiraat iskustvo. E sega toa sto slabo igraat vo PL e totalno kontradiktorno so toa so go pisav pogore ama jbg.

Многу ме интересира премиерлигашите од форумов дали се уште убедени дека слабите екипи од Англија се многу појаки од останатите и тоа ја прави лигата најдобра.

Евертон-Аталанта 1-8 вкупен резултат :icon_lol:

https://www.rezultati.com/utakmica/WAergyDF/#tablica;table;overall :bravobe::vozbud::cuc:
Зборувајте ми за тоа како Вардар не можел да прикаже нешто повеќе од мизерните 0 бодови и гол разлика 2:19 :facepalm: Батињата од факинг МОЛДАВИЈА со гол разлика 4-2 се први во групата и бод ги дели од пласман понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom