Серии од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Не смее да се заборави:

Ability%2B-%2BWhen%2BYou%2BCan%2BMake%2BThree%2BGenerations%2BOf%2BPeople%2BLaugh%2BTheir%2BSocks%2BOff%2BWithout%2BUttering%2BA%2BSingle%2BWord.jpg

Онаа серија на МТВ "Тропски Горештини" се сеќава некој ? :D

Онаа серија на МТВ "Тропски Горештини" се сеќава некој ? :D

Тешко е да ја заборавиш, пошо МТВ се имаат погрижено да не ја заборавиме никогаш!:icon_mrgr:

Абе на МТВ едно време даваа една серија , со еден со оклоп и мотор и еден црнец ќе му ја спрема и поправа опремата :D

За Sunset Beach многу бев изнервиран кога jа прекинаа, мал бев негде 8-9 години и баш кога требаше да видиме коj е убиецот не поебаа МТВ.. близнакот на Бен мислам дека беше :D Нема врска.
Други серии:
1. Heartbreak High (Училиште „Скршени срца“) - (1994 - 1999)

2. Cyberkidz (Саjберклинци) - 1996
сериjава jа утепаа од репризирање на Телма :)

не ми текнува на други во моментов, ако ми текне ќе дополнам :)

Бушава азбука,мечето ушко,њу погоѓи заец,камионџии,жежок ветер,отпишани,Македонски народни приказни ама со Шенка и Ѓорѓи Колозови,Каков дедо таков внук..........

Цртани филмови: Були Були, Барум Барум, Волшебникот од Оз, По патот на облаците, Којотот и брзата птица итрица, Том и Џери, Штрумфови, Радувањата на Радован, Мечето Ушко, Балтазар, Нинџа желки, Супер Бабичка, Пинкпантер.........

Серии: JAG, Млади бунтовници, Тропски горештини, Пипи долгиот чорап, Дали се плашите од темнината, Беверли Хилс....

Нешто МТВ почнаа да забушават сега, требаше и оваа лето да се дружиме со неа. :)
Тешко е да ја заборавиш, пошо МТВ се имаат погрижено да не ја заборавиме никогаш!:icon_mrgr:
Воа лето не сум ја видел, ама да се надеваме дека наредното сигурно ке ни ја понудат :)

Од нашиве ми текнуваат

Булки крај шините
Белото Циганче
Волшебното Самарче
Опстанок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom