Универзитет МИТ

• Креатор на темата Креатор на темата SB01
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 август 2017
Мислења
8
Поени од реакции
0
Dali ima nekoj shto se ima zapishano na Mit univerzitetot vo Skopje i da se soocil so problem okolu nivniot elektronski sistem ( modul mislam deka go vikaat)
Gi zavrshiv ispitite i sega me teraat da platam 9000 den za toj modul koj voopshto ne sum go koristel i ne gi ni znam ni korisnickoto ime i lozinka bidejkji ne mi gi ni dale....
Stojat na stavot deka se e kreirano i deka mi pratile se za koristenje a zoso ne um koristela e moj problem..
4 meseci gi molam za sostanok... se uste nisto..
Nekoj sovet

Dali ima nekoj shto se ima zapishano na Mit univerzitetot vo Skopje i da se soocil so problem okolu nivniot elektronski sistem ( modul mislam deka go vikaat)
Gi zavrshiv ispitite i sega me teraat da platam 9000 den za toj modul koj voopshto ne sum go koristel i ne gi ni znam ni korisnickoto ime i lozinka bidejkji ne mi gi ni dale....
Stojat na stavot deka se e kreirano i deka mi pratile se za koristenje a zoso ne um koristela e moj problem..
4 meseci gi molam za sostanok... se uste nisto..
Nekoj sovet

Не можеш некоја жалба да поднесеш до факултетот, писмено?

3 molbi do fakulteti do dekani do rektori... aber nema nikoj... kreirano pa kreirano e ... i koga baram dokaz i sostanok da sedneme se nesto se odlozuva

koj znae i toa kolku ke ima uloga ke probam.... interesno beshe toa sto rektorot po telefon me prasha zoso ne platam kako drugite, zoso se bunam kiga mi e kreiran elektronski profil a moj problem bilo sto ne e koristen, oni nemale vrska so toa

Приватен универзитет е.
Газдата видел бандаши за колата што му се свиѓаат и рекол „ќе плаќаат тоа и тоа, толку и толку по глава“ ако сакаш да продолжиш таму - си се фатил за орото, ќе платиш, другото послушна машинерија само извршува.
Приватниве универзитети иновативни се во додатните давачки.

Последно уредено:
za zal taka ke ispadne izgleda....samo mislev deka se ima razbiracka vo odnos na resavanje na problemi... sostanok, obrazlozenie i sl. ama ociledno vo ovaa drzava za niso nema razbiracka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom