- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.045
- Поени од реакции
- 16.573
Ќе има реприза на Еуроспорт секако по неколку пати, башка на МРТ Калински ќе ја коментира трката, сигурно ќе има и видео од него. Без гајле.Кое време утре реприза ќе има?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има реприза на Еуроспорт секако по неколку пати, башка на МРТ Калински ќе ја коментира трката, сигурно ќе има и видео од него. Без гајле.Кое време утре реприза ќе има?![]()
Нема реприза на мтв, имаш сабајле од 6 до 8 на Еуроспорт реприза, шо значи тркава би била околу 7:45 сабајле на Еуроспорт. Или краткиот преглед исто на Еуроспорт од 10 до 11, бидејќи од 11 почнува пренос од 3тиот ден.Кое време утре реприза ќе има?![]()
Ќе има реприза на Еуроспорт секако по неколку пати, башка на МРТ Калински ќе ја коментира трката, сигурно ќе има и видео од него. Без гајле.
Абе работата е за на МРТ да биди. Озбилно Калински ќе коментира? Сакам цел говор да го слушнамНема реприза на мтв, имаш сабајле од 6 до 8 на Еуроспорт реприза, шо значи тркава би била околу 7:45 сабајле на Еуроспорт. Или краткиот преглед исто на Еуроспорт од 10 до 11, бидејќи од 11 почнува пренос од 3тиот ден.
На мрт нема репризи, зафатени се со утрински програми.Абе работата е за на МРТ да биди. Озбилно Калински ќе коментира? Сакам цел говор да го слушнам![]()
Абе да им го ебам племето. Ајде ваљда видео ќе излези како што рече Види фотосНа мрт нема репризи, зафатени се со утрински програми.![]()