Што мислите за Битолчани?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Почит за битолчани.. закон луѓе :msc3:

Маријанти - дај бе бабе некоја банка жити швалеро :lol: а еднаш на татко ми му рече дека личел на мафијаш мухахахахха се скинав од смеење

оти така збораш ле!? :lol:

Јас знам само една Битолчанка.
А таа да ти беше бомба у кревет!
За другите не знам. :wink:

БИТОЛА - УСТАВ! Најградскиот град, град со традиција, и од кај сеа битолчани селани? Не дека нема, збориме у глобала. А демек Скопје не се селани? 80 посто од луѓето што живееле по селата сега живеат во Ск, во потрага по подобра егзистенција. Старите Скопјани се многу,многу ретки! Гледам и сама каков профил на луѓе се!
Битола мој роден крај, јас те сакам од срце знај.....

Да Божица вистинскиот одговор! Па морам да ја поддржам нели братучедка ми е и стварно лудници сме си поминувале у БИТОЛА! Кој не верува нека оди еднаш и се ќе му биде јасно

ubavina, stil, tradicija, istorija, kultura.... bitola
najcool deca, najubavi "chupina" ... da
vo pravo ste, najzakon sme :)

BoZiCA напиша:
БИТОЛА - УСТАВ! Најградскиот град, град со традиција, и од кај сеа битолчани селани? Не дека нема, збориме у глобала. А демек Скопје не се селани? 80 посто од луѓето што живееле по селата сега живеат во Ск, во потрага по подобра егзистенција. Старите Скопјани се многу,многу ретки! Гледам и сама каков профил на луѓе се!

Se soglasuvam so tebe. Skopjani ne se nisto posebno. Bitola e ubavo gradce so ubavi "cupinja"

Nikki напиша:
imam samo edno zborce za bitolcanite.... seljacishta
Jas ne znam kako tebe te ucele vo skolo ama znam nas deka ne ucea posle sekoj odgovor treba da kazeme obrazlozenie,pa ke te zamolam i ti da mi go obarzlozis toa "seljacishta" :roll:

BoZiCA напиша:

Demek vo Bitola nema dojdeni od okolnite sela ili se mnogu malku?!?

MimsON напиша:
Nikki напиша:
imam samo edno zborce za bitolcanite.... seljacishta

woooow nikki, sorry so sme seljachista ... ali toa sme... ali pak ko ke vidish ... ich k***t ne me boli sho mislish ti, najmalce pa drugarka ti natasha... iskompleksirani ste.. isfrustrirani... i ne znam ushe sho, a kako prvo ne ni znaes nekoj bitolchanec osven na net... pa za to nikki, ne se maltretiraj da kazuvash :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom