Roland Garros 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2017?

• Andy Murray

Гласови: 3 5,6%
  • Novak Djokovic

Гласови: 12 22,2%
  • Stan Wawrinka

Гласови: 2 3,7%
  • Rafael Nadal

Гласови: 24 44,4%
  • Dominic Thiem

• Kei Nishikori

Гласови: 0 0,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 0 0,0%
  • Alexander Zverev

• David Goffin

Гласови: 2 3,7%
  • Grigor Dimitrov

Гласови: 1 1,9%
  • некој друг

Гласови: 4 7,4%

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
nema hawk eye be na zemja, ako pokazuvaat na prenos, na teren nema baranje na challenge niti pak se pokazuva na ekran dali odlukata e ispravna ili ne, samo sudija se simnuva i proveruva, na baranje na teniserite.
a definitivno treba, zasto znae da se desat sranja, a inace i bez challenge za taa topka za koja zboris apla se vide od prenosot koga pokaza kamerata deka e aut, ocigleden, neznam sto glease sudijava.
Знам бе дека нема... :D Ама покажуваат на самиот пренос[DOUBLEPOST=1496073053][/DOUBLEPOST]
За Кикер-Џухмур пренос негде линк?
http://videostream.dn.ua/videopage/...c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi

Саша, Саша... Пред 2 недели Новак во цел меч не ти стигна до брејк топка.
Вердаско во 19 гема на негов сервис, во 11 му стигна до брејк топка, во 8 брејк напраи.

Нишикори босиов од кокинакис сет губи.

Хсиех или како и да се изговара е далеку од рекреативец. Многу талентирана тенисерка, но и недостига физичка сила.
Да не се заебаваме, жив срам е да изгубиш од ХСИЕХ на земја. Не е рекреативец она ама е сосема просечна и слаба тенисерка, тука некаде меѓу Челенџер и Фјучерс ниво.

Ај за Саша ке заќутам, Вердаско не е бос.
Ама МАДАФАКА ОЛИВО да му земе 2 сета на Цонга и да сервира за меч ? Па сега ке ја врти ѓуптинов.

Хсиех или како и да се изговара е далеку од рекреативец. Многу талентирана тенисерка, но и недостига физичка сила.
Во ред, нормално дека е професионалец, но Конта кога одигра барем нешто што личи на тенис си го доби сетот со 1 изгубен гем, сето останато беше комедија.

Да не се заебаваме, жив срам е да изгубиш од ХСИЕХ на земја. Не е рекреативец она ама е сосема просечна и слаба тенисерка, тука некаде меѓу Челенџер и Фјучерс ниво.

Јас сум изгледал неколку мечеви на Хсиех, и способна е за одличен тенис. Минатат година мислам против Квитова во сала, поштено ја намачи. Сега не е врвна тенисерка, но навистина има одлична техника.

Инаку, Вердаско беше цар вчера. Цар. Ако за некој тенисер ми е криво што не направи врвна кариера, тоа е Вердаско.

Цонга... Боље да не искочеше на терен, прв гем брејк јадеш.
Според еден член на форумов Цонга ќе метеше терен со Тим :)

Јас сум изгледал неколку мечеви на Хсиех, и способна е за одличен тенис. Минатат година мислам против Квитова во сала, поштено ја намачи. Сега не е врвна тенисерка, но навистина има одлична техника.

Инаку, Вердаско беше цар вчера. Цар. Ако за некој тенисер ми е криво што не направи врвна кариера, тоа е Вердаско.
Што сакаш кога игра со дијагноза од психијатар дека има одредено психичко пореметување. Мислам, не е психопат ама има проблеми со концентрацијата, затоа и знае да направи 4 дупли по ред и да не може терен да погоди. А технички и физички е перфектен и стварно е греота што не направи подобра кариера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom