Дали ви се допаѓа WoW

• Креатор на темата Креатор на темата DarkCore^
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допаѓа WoW

• Вкупно гласачи
    239
naj blesavata Igara e WOW
podobro ke igram Puzzle Bubble
CS zakon IGRA

Играта WoW e супер имам играно една година и добро на почетокот бев нооб и секој ден нов херој започнував додека не видов кој е најдобар но играта е закон после Star Graft-44милиони играчи, а WoW-мислам 23милиони

Ми се допаѓаше.. Кога ја играв:pos2:

Ми се допаѓа супер е..и графика има добра се!!

Ми се допаѓа супер е..и графика има добра се!!

Ако WoW има добра графика тогаш јас сум Војводата од Бакингем. Немам зборови за графиката... цртан филм, па дури и тоа е многу. Lord of the Rings Online има сто пати подобра графика од WoW, исто и Age of Conan.

Не играм такви игри како што се дота wow... незнам да ги играм и не ми се интересни.Оф топик: Играј си CS најдобра ти е :salut:

порано дота играв како луд,али сега ни дота ни WOW, значи не ми се свиѓа WOW,позз

Абе како може да не ви се свиѓа WoW не е можно..:tapp:

Абе WoW е жарн,како прво може затоа да не им се свиѓа.
Потоа WoW бара многу слободно време,може и за тоа да ја нејќат.
WoW има смешна графика за денешни стандарди,па некој со HD3850 или GeForce 7900GS не би ја земале ни под разно.

Има многу причини гледаш :)

WoW e odlicna igra ama koga ke se prisetis zosto ja igras ! ? >>> odma ja bataliv. ( od wow nema leb )!

па шо знам... WoW играм скоро од ко излезе... прво на пиратски... после со другари купивме акаунт... мислам газда од акаунтот беше газдата од интернет кафето од ке шо игравме... па имаше проблеми и карактерите фатие пустина... сега пак играм... праев пауза некој 7-8 месеци немав гејм карта итн... сега почнав пак ама играва е закон зато и е играм

Закон е ама заразувачка почнав еден херој во едно кафе кога излезе уште ја немав дома сакав само да пробам и потоа секој ден го играв и се заразив од неа и сега секој ден ја играм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom